Taps Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gąsieniczka 3cm,Smużak 2,5cm i kompletny wariat 2,5cm smużak F/ niesmużak S. Nowe kolory,nowe modele już są. Trafią na pewno na targi lubelskie.Ale chyba też na jerkbaitowy jarmark- po dobrej promocyjnej cenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Taps, wobki świetne jak zawsze. Ale jakie targi? Czy ja o czymś nie wiem?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Taps, wobki świetne jak zawsze. Ale jakie targi? Czy ja o czymś nie wiem?pzdrRybomania Lublin 29.11.2015Poznań 13.02.2016Katowice początek marca 2016 Raczej będę wszędzie.Będzie u mnie duuuuża paleta z woblerami jaź,kleń,okoń,pstrąg(6 modeli smużaków,te co u góry niemal każdy inny) + standardowa oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Michał to smużak? Mam same dobre wspomienia z konstrukcją przypominającą ząbek czosnku, chce je mieć. I to też? Edytowane 30 Września 2015 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Rybomania Lublin 29.11.2015Poznań 13.02.2016Katowice początek marca 2016 Raczej będę wszędzie.Będzie u mnie duuuuża paleta z woblerami jaź,kleń,okoń,pstrąg(6 modeli smużaków,te co u góry niemal każdy inny) + standardowa ofertaAle gafa. Tak już wrosłem w ten zachód, że taka impreza śmignęła by mi pod nosem spod rodzinnego domu.Będę i ja i bardzo cieszy mnie możliwość poznania Pana Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Michał to smużak? Mam same dobre wspomienia z konstrukcją przypominającą ząbek czosnku, chce je mieć. I to też? Tak oba modele to smużaki.Ten czosnek jest też w wersji wolnotonącej,nie smużak.Tak jak Gąsieniczki 2 pierwsze foto to smużaki,pozostałe 2 to praca 30-80cm pod powierzchnią. ps pozamieniało foty.foto 1,2 praca nie smużąca,foto 3,4 smużak. Edytowane 1 Października 2015 przez Taps 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Gąsieniczki łowią :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Cześć Michał,Twoje wobki to u mnie żelazna pozycja w kleniowo-jaziowo-boleniowym arsenale te gąsienice i "ząbki czosnku" wyglądają kozacko kiedy i jak będzie je można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Cześć Michał,Twoje wobki to u mnie żelazna pozycja w kleniowo-jaziowo-boleniowym arsenale te gąsienice i "ząbki czosnku" wyglądają kozacko kiedy i jak będzie je można nabyć?To miło!Gąsieniczki i inne są w sumie gotowe.Teraz trwa ich produkcja miedzy innymi na targi(Lublin,Poznań i Katowice) i na nowy sezon.Plan jest taki by je sprzedawać na prezenterach,bo kolorów jest ogrom. Niemal że każdy inny,a jest ich teraz około 400-500szt o już idzie następna partia do malowania.Pojedyncze kolory masz na Allegro.Nie wiem czy tu można wrzucać linka? Chyba nie.Wpisz tam gąsienica kleniowo-jaziowa,to znajdziesz.Na pewno zrobię film z pracą woblerów,oferta kleniowo-jaziowo-okoniowo-pstrągowa będzie jeszcze mocniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Trzy Trapery jako nagrody za najdłuższe ryby w zawodach szczupakowych.Dzięki Michał za błyskawiczną realizację zamówienia. Nagrodzeni wędkarze złowili szczupaki dłuższe niż 80 cm Edytowane 9 Października 2015 przez tpe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Taps, a takie ładne dziewczyny to gdzie nad wodą występują? Bo jakoś nie widuję, w mojej okolicy najwyżej żeńską wersję gumofilca się spotyka. Chyba że trzeba mieć gąsieniczki, i wtedy... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Taps, a takie ładne dziewczyny to gdzie nad wodą występują? Bo jakoś nie widuję, w mojej okolicy najwyżej żeńską wersję gumofilca się spotyka. Chyba że trzeba mieć gąsieniczki, i wtedy... ;-)Bo jak sobie przygotujesz stanowisko to tak będziesz łowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Taps, a takie ładne dziewczyny to gdzie nad wodą występują? Bo jakoś nie widuję, w mojej okolicy najwyżej żeńską wersję gumofilca się spotyka. Chyba że trzeba mieć gąsieniczki, i wtedy... ;-)Nad Brdą na polance występują :-) To był zupełny przypadek. Testowałem przynęty. Przyjeżdża auto,patrze sąsiad z sąsiadką. Wywiązała się 1,5 godzinna rozmowaSąsiadka bierze wędkę i sobie rzuca.Idzie jej to sprawnie,bo jak się okazało jest córką wędkarza i wstawanie o 4 rano na ryby nie jest dla niej nowością.Ma na koncie kilka szczupaków za spinning i żywca. Więc rzuca sobie i krzyczy "Mam" sprawnie holuje i nie boi się wziąć do ręki,bez pisków prezentuje do aparatu,następnie odhacza i wypuszcza :-) A co ma się bać? Sąsiadka jest patologiem :-) Edytowane 10 Października 2015 przez Taps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 gąsienicowe fantazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 cd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 będziesz na targach w Poznaniu , bo mam troszkę kaski do wydania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 będziesz na targach w Poznaniu , bo mam troszkę kaski do wydania ?Tak, Lublin,Poznań,Katowice :-) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 jerk TAPS traper 12cm OC i szczupak 107cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ale grubaska! !!Gratulacje pieknej sztuki. Jak mówią plotki trochę padło ich na Brdzie, ciekaw jestem czy ta też należy do tej rzeki!!!pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ale grubaska! !!Gratulacje pieknej sztuki. Jak mówią plotki trochę padło ich na Brdzie, ciekaw jestem czy ta też należy do tej rzeki!!!pozdrawiam.Tak,ale zupełnie inny odcinek.Ja lubię spokój na wodzie i takich odcinków szukam. Brda to bardzo rybna woda,ale trzeba potrafić na niej łowić i na bieżąco korygować doświadczenia,bo to rzeka jest :-) Ja po kilkuletniej przerwie znowu się jej uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Gąsieniczki to zawodnicze wobki - branie gwarantowane.Absurdalne ale prawdziwe - znudzony brakiem brań w listopadową noc, zapiąłem gasieniczkę na pletkę 12lb na kiju 15-45g. Co drugi rzut było branie, nic nie zaciąłem ale to akurat nie jest dziwne na takim zestawie. Nawet tak zgaszone działają. Na małej nizinnej rzeczce gąsieniczkę atakowały jelce i ukleje tak małe ze nie obejmowały kotwicy pyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Kolega będąc w Kraju Chabarowskim (Хабаровский край) złowił kilka taimieni i lenoków na jerki Traper 12cm.Kilka zdjęć ma naprawdę dobrych,lecz straszny "ogon" do ich wysłania. Jedno jest: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 inaczej uzbrojone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi