ciavez Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Jak wygląda skuteczność zacięcia przy montażu jednego haka w porównaniu do kotwic? Domyślam się, że zaczepów o wiele mniej Edytowane 2 Lutego 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam Czy te inacze zbrojone beda na Rybomanii w Poznaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam Czy te inacze zbrojone beda na Rybomanii w Poznaniu ?Tak,kilkadziesiąt sztuk będzie na próbę.Tak by zobaczyć reakcję wędkarzy,ale wprowadzam je na stałe,połowię tak,po filmuje,po promuje.A co mi tam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Taps gdzie można obejrzeć całą twoją ofertę przynęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Swego czasu kolega na twoje bezsterowe ukleje nakosił bolków że HO HO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Taps gdzie można obejrzeć całą twoją ofertę przynęt?Tu troche jest:www.woblerykujawskie.plwww.woblerytaps.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To chyba nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No właśnie potrzebuję aktualnej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Poza w/w stronami jest jeszcze sporo innych woblerów,tzw sezonowych lub takich których jeszcze nie ma na stronach.Nowe rzeczy czasem wrzucam na swojego facebuka,ale sa też takie gdzie robie,wysyłam do sklepu i nie ma po nich śladu w necie.W tym roku plan jest taki,że chcę uzupełnić/zrobić aktualizację strony kujawskich.Mają być Osy2,Narapy,Ukleje,Biedronki XL i Gąsieniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dobra, to powiedz mi, coś małego 3-4cm ciężkiego 4-5g, pływającego na klenie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dobra, to powiedz mi, coś małego 3-4cm ciężkiego 4-5g, pływającego na klenie masz?Baryłka 3,5cm 4,5g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na targach dostałem od pana Marka Szymańskiego taką informację,a kilka godzin później takiego mms-a :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mam nową wyrzutnię do woblerów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 I jak się sprawuje?opisz egzemplarz bo też się nad jednym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 I jak się sprawuje?opisz egzemplarz bo też się nad jednym zastanawiam. Jak połowię to opiszę,na razie to jeszcze "dziewica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Taps a czego używasz do biedronek xl i baryłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Na targach dostałem od pana Marka Szymańskiego taką informację,a kilka godzin później takiego mms-a :-)a na jakiego to woblera tak połowił zwycięzca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Taps a czego używasz do biedronek xl i baryłek?2,60 na blanku od muchówki HM 62 zrobiony przeze mnie i opisany "wędka na okonia" lub przerobiony przeze mnie 3 częściowa jakaś wędka za 105 zł w sklepie.Dałem mu fuji alconite,uchwyt Pacyfic Bay(droższy od całości) i ogarnia klenie i pstrągi na małych rzekach. A jak jesteś ciekawy o jerkówkę,to górna część karpiówki hm 62. Nie widziałem i nie łowiłem na nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a na jakiego to woblera tak połowił zwycięzca? nie wiem,łowca tajemnicę zostawił dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Sosnowiec Rybomania 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Fajne ,ciekawe jak te plecki widzą ryby z dołu a raczej jak widzi kamera podwodna.Nagrywałeś już jakieś filmiki?Jak masz to pokaż koniecznie:-). Edytowane 22 Marca 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Fajne ,ciekawe jak te plecki widzą ryby z dołu a raczej jak widzi kamera podwodna.Nagrywałeś już jakieś filmiki?Jak masz to pokaż koniecznie:-).Nie,nie nagrywałem.Pewnie pierwsze filmy będą z rybami.A teraz się nie zapowiada,bo pracy ogrom. Już jest następna wersja kolorystyczna,to co jest plus połączenie z efektem kameleon. Ale na jutro mam nową próbę farbek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Takie holo łowiło nieźle okonie i klenie w UK, w PL też powinno. Szkoda, ze na podkładzie innym niż czarny nie prezentuje się tak efektownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Michał wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi