woblery z Bielska Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wielu zrealizowanych marzeń Nie tylko tych wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki za życzenia. Robota u mnie wre.Drugi dzień testowania bezsterowców. W poniedziałek jerki...i tak w kółko :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Czerwcowy Wędkarski Świat - polecam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Chociaż kupuje gazety sporadycznie to tą kupie!!! Ukleje z twojej produkcji juz mam i nie narzekam. Zastanawiam się nad Traperem 10tka tylko nie wiem czy na Brde będzie lepszy tonący czy pływający? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Chociaż kupuje gazety sporadycznie to tą kupie!!! Ukleje z twojej produkcji juz mam i nie narzekam. Zastanawiam się nad Traperem 10tka tylko nie wiem czy na Brde będzie lepszy tonący czy pływający? ??tonący i nie bać się 12cm Ukosem w górę rzeki i w poł wody lekkie podciąganie.Dziś w godzinę jeden glutek 50 cm,ale zażarł jak "stary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Bardzo ładnie sprawdzają mi się ukleje przy szczupakach z zarośniętych płycizn .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Niezłe agresorki z tych robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 foto 1 i 2 Shady 8cmfoto 3 Byłem sobie nad Solinką bez woblerów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dziś było znacznie więcej kleni,ale ten był pierwszy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kilku kolesi chyba też miało chrapkę na tę biedronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kilku kolesi chyba też miało chrapkę na tę biedronkę Standardowe zachowanie u kleni, jak i u okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie wiem czy były takie u mnie w wątku,ale taka seria ostatnio była w pracowni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Osa 2,Osa 3,Ukleja-S 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 1;54min filmu jaki symbol,kolor ma ta jak się nie mylę ,,osa,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 1;54min filmu jaki symbol,kolor ma ta jak się nie mylę ,,osa,, ?Osa 3 8,2cm-12g kolor SR Ten na wędce ? Film zrobię jeszcze inny,ciężko uchwycić różnicę z pracy poszczególnych modeli.Wszystko zależy od prędkości prowadzenia przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tak ten na wędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 kilka foto 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ten z ostatniej fotki-bezsterowiec to w jakiej dlugosci jest? Kształt a'la Spoon Rapali? Wrzuć jak mozesz fotki z rożnych stron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Ten bezsterowiec nie ma nic wspolnego ze spoonem Rapali. Przynęta ma 8cm,wykonana w dwóch,małych seriach dla indywidualnych klientów.Mało komercyjna przynęta.Forma się kurzy.Podobna jest u mnie Ukleja SALT w 4 wersjach kolorycznych.( na foto Ukleja SALT,Osa 1) Popularna na morze,zwłaszcza nie bałtyckie.Ale będzie bezsterowiec(podróbka Rapali) której już nie ma w ofercie,a łowi i mam na to klientów. 9cm nazwy nie muszę podawać: Edytowane 22 Października 2016 przez Taps 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Szkoda że się kurzy. Jeden z najlepszych dystansowych woblerow na pstragi i trocie jeziorowe na Myczkowcach. Szczupaki przy brzegu świetnie też reagują na pracę taką jak ma Spoon Rapali. Na pewno na morzu też jest nie do przebicia na trocie i inne drapieżniki. Ten biały ze zdjęcia niżej to mój prototyp, moze nawet lekka podróbka. Mieszanina Spoona Rapali z Dead Fishem Dorado. To jest killer. Wielkość 6-7cm ale na szczupaki min. 9-12 to jest to!!!!! Zwróć uwagę na kształt (rzut z góry). Twój jest podobny? Czy raczej prosty i symetryczny jak wobki Salmo? Na kolejnych fotkach kalkomania Real Fish z moich wobków. Wielkość 7, 9 i 11 cm. Czyżbyś robił to co ja? Pzdr. ________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Oryginały mają 12g,moje 14-15 g.Jeszcze jest inna różnica: moje są, oryginałów już nie ma :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Na kalkomani robisz? Mało masz "połówek" na jednej stronie kartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi