PGr1 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udało się go wyholować z tą rozpiętą agrafką ?Chciałem się upewnić czy to bolek, a tam taki kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Jaką nazwę mają woblerki na dwóch ostatnich zdjęciach? Jaką mają pracę,jaka jest ich długość i waga? Już znalazłem opis na Allegro... Edytowane 15 Czerwca 2018 przez bercik69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) @Guciolucky -właśnie zbroję i dziś jeszcze testy/ustawianie@Hektor-tak,chyba agrafka otworzyła się tuż przy podbieraniu.Przy jerkowaniu już kilka straciłem z tego powodu(agrafki Spinwal lub Dragon)@bereci69-Szerszenie.Jest to jeden z moich pierwszych woblerów,model sprzed 15-20 lat.Były wersje z piórkami na wzór Yo-zuri Slavko(już ich dawno nie ma w ofercie) Pracuje mocno,do 60-80cm pod powierzchnią. Ostatnio zrobiłem troszkę archiwalnych woblerów:Narapy5cm,wspomniane Szerszenie,Oczliki 2cm,Kujawiaki 5cm(zaraz je wrzucę tu do wątku) Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Taps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 "Przy jerkowaniu już kilka straciłem z tego powodu(agrafki Spinwal lub Dragon)". Do połowu dużych ryb nie używaj rozpinanych agrafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Do połowu dużych ryb nie używaj rozpinanych agrafek.Łatwo mówić.Ja mam taki styl jerkowania,że mam kilka odmian jerków:pływającytonącyszybkotonącymocno pływającywolnotonący lewitujący w toni i na odcinku 200 metrów jak obławiam to potrafię przepiąć 10x przynętę.Za plecami łowię powierzchniowcem schodzącym do 20cm,przed sobą w prawo jest 2m z kępami zielska-to tonący,a na lewo trawki i wody max 1metr.Więc rzeźbię,ale bywa efekt.Na razie rekord 14szt w 4 godziny,brań,wyjść nie liczę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Shad 6cm,Kujawiaki 5cm i 3szt Minnow 6cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Łatwo mówić.Ja mam taki styl jerkowania,że mam kilka odmian jerków:pływającytonącyszybkotonącymocno pływającywolnotonący lewitujący w toni i na odcinku 200 metrów jak obławiam to potrafię przepiąć 10x przynętę.Za plecami łowię powierzchniowcem schodzącym do 20cm,przed sobą w prawo jest 2m z kępami zielska-to tonący,a na lewo trawki i wody max 1metr.Więc rzeźbię,ale bywa efekt.Na razie rekord 14szt w 4 godziny,brań,wyjść nie liczę...to do kolegi Miszczunia zdecydowanie polecam się zgłosić. Ukręci nieco większych snapów i szybka zmiana przynęty będzie bezproblemowa. Ja również preferuję szybką wymianę przynęt, głównie woblerów i chwalę rękodzieło Piotra, w różnych rozmiarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 ..to do kolegi Miszczunia zdecydowanie polecam się zgłosić. Ukręci nieco większych snapów i szybka zmiana przynęty będzie bezproblemowa. Ja również preferuję szybką wymianę przynęt, głównie woblerów i chwalę rękodzieło Piotra, w różnych rozmiarach...a kto to i co oferuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ciekawe agrafki, ale panie ile czasu trzeba czekać to Ci nie napiszę nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Chyba chodzi o agrafki podobne do tych co RELAX kiedyś sprzedawał, bez rozpinania wsuwana przynęta... coś kojarzę że ktoś na forum coś podobnego kręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) ...kolega Piotrek @Hesher...sprawdzają się, jak widać. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A macie jakieś foto? Do tych spiralnych jakoś nie mam przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) ...to w wątek Love- Bait Kolega skieruje kroki, lub na giełdę i sprzedaże @Heshera Edytowane 16 Czerwca 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Ostatnio na zamówienie sporą ilość robiłem takich wobków: Jeszcze zrobię około 200szt w innych kolorach i wracam do szczupakowych tematów :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Garbusek 4cmGlapa 5 i 6cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Czarny z brokatem pozwala na kolana,pozostałe też są pikne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Na Ukleję 7cm i Minnow 6cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Garbuski 4cm,następne kolory: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Ile ważą te Garbuski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ile ważą te Garbuski ?5 gram pływający6 gram tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 No no ten jerk z filmu robi wrażenie. Super praca, gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 dalszy ciąg Garbusków,Glap 5 i 6cm. Narapy 5cm i Kujawiaki 6,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ukleja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Glapa 7cm-20g ,Nowa Ukleja 7cm i Kujawiaki 6,5cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi