Banjo Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Michale zdrowia Tobie życzę,aby nigdy nie zabrakło Ci pomysłów podczas tworzenia nowych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Dziękuję za życzenia. Pomysły do tworzenia nowych przynęt powstają dla własnych potrzeb i wędkarzy.Nie wszystko sie da zrealizować,nie wszystko sie kalkuluje,nie wszystkie sugestie do mnie trafiają,czy mnie przekonują.Gorący moment w woblerowym świecie,ale coś powstaje nowego,świeżego.Był boleniowy Flash już w zeszłym roku,mocno przetestowany przez kilka osób.Powstał jeszcze nowszy Flash, jeszcze bardziej Flash. Pierwsza seria kilkudziesięciu sztuk rozeszła się do wędkarzy i do sklepów. Druga seria już na ukończeniu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 biją w oko ładne refleksy będą dawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Boleniowe Flashe po kolejnych modyfikacjach. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 flash 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Flash 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Michał, a robisz jeszcze Huntery? Kiedyś w sklepach widywałem, gdy ta gałąź mnie niezbyt interesowała, teraz z ciekawości chciałem kupić choć jednego i nigdzie nie mogę namierzyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 u mnie robote robia szady 8 cm plywajace, lowne bardziej jak rapale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Michał, a robisz jeszcze Huntery? Kiedyś w sklepach widywałem, gdy ta gałąź mnie niezbyt interesowała, teraz z ciekawości chciałem kupić choć jednego i nigdzie nie mogę namierzyć Bo ich od kilku lat nie robię.Trapery znacznie lepiej się przyjęły i je ma na bieżąco.Ale forma jest do Hunterów.Nie wiem czy naklejki(okoń i płoć) jeszcze działają,czyli czy da sie nakleić bez uszkodzeń.Mogę zrobić,tylko F czy S ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Po jednym pływaku i topielcu ???? w paski najchętniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Te poszły w dwa dni,ale już "idze" następne kilkadziesiąt sztuk. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Mówili, że woblery Flash łowią:-) To pojechałem sprawdzić.Woda bez spławów, bez życia, na niebie chmury-burzówki. Niecała godzina rzucania i dwa bolki.Około 65cm i mniejszy iż 50cm. Oba na pierwszą wersję woblera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 I ja tez sie pochwale pierwszy wypad i testy wobka wypadly pozytywnie nie mierzony na oko ok 55 cm szybka fotka i do wody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Czerwony590 : O jerkach Traper Holo pamiętam, jak będzie chwila to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 To i ja coś tu wstawię Baryłka SI 60cm boleń, stał jak widać na filmie, w lekkim zakolu ze spokojną wodą. Baryłkę prowadziłem prawie pod powierzchnią wody.https://youtu.be/X9QXmBa3CX8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Flash w lekko innym blasku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 https://www.youtube.com/watch?v=-BP9E1_IePs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) model nr 77 wykonałem w trzech wersjach:1.Jako pstrągówkę w wersji standardowej i do tłicza.2.Niewielka sandaczówka rzeczna z drobną pracą (7,8cm z mocniejszym 2 mm sterem)3.Boleniówka z pionowym sterem do szybszego prowadzenia.Wszystkie pracują zadowalająco. I co teraz ? Edytowane 11 Września 2019 przez Taps 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ja najbardziej lubię woblery typu 2 a w szacie jak pierwsza w drugim rzędzie od góry to aż się prosi, żebym ją miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ja najbardziej lubię woblery typu 2 a w szacie jak pierwsza w drugim rzędzie od góry to aż się prosi, żebym ją miał.To poproszę adres do wysyłki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 A dla mnie dwie sandaczowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Robert, Michał robi wobler sandaczowy 9cm, jak go uzbroisz w kotwice nr 4 to oprócz sandaczy nałowisz nim także boleni, genialny model i mój ulubiony, praca jest dokładnie taka jaką powinna mieć idealna sandaczówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Michał, odłóż mi proszę ze trzy sztuki wersji pstrągowej. Z wysyłką w Pl w listopadzie. Do tego dojdzie jeszcze kilka modeli. Dałbyś radę zrobić taką delikatnie i płytko pracującą (max. 0.5 m) 12/14cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Michał, odłóż mi proszę ze trzy sztuki wersji pstrągowej. Z wysyłką w Pl w listopadzie. Do tego dojdzie jeszcze kilka modeli. Dałbyś radę zrobić taką delikatnie i płytko pracującą (max. 0.5 m) 12/14cm?W listopadzie będzie raczej ich pod dostatkiem.Większe sa w planach,ale najpierw powstaną holo jerki,bo już mam kilka osób co nóżkami przebierają. jak będziesz widział co potrzebujesz,to daj odpowienio prędzej znać,bo jesienią mam lekko inny tryb produkcji(bo wtedy jest dla mnie sezon na łowienie ryb).Jeszcze program 500+ zabrało mi pracownicę i wygląda to bardziej skomplikowanie.Co roku też robiłem około 10000 sztuk stelaży dla innych dłubaczy.Nie będzie już-należy podziękować jarkowi,po co ma ktoś dorobić sobie "tysiaka" jak teraz dostanie go za nic.Idzie to w bardzo złą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Kilka osób pytało się mnie czemu nie wystawiam swoich woblerów tu na bazar.Ostatnio po ilości emaili,wiadomości dotyczących serii Flash postanowiłem coś wrzucić.Na początek te ostatnie.Niech tylko ukończę większą pulę przynęt.Dam znać jak będą.Możecie dać znać jakie kolory są potrzebne(poza srebrno-czarnym z białym brzuchem.Te wiem że mam robić :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi