Konstanty Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 podlinkuj lepiej wątek z cyckami;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ..."szukajcie a znajdziecie" ... to dopiero pełna satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 teraz ja już tylko na gotowe lecę;-)już naszukałem się;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ...więc pewnie jesteś starszy ode mnie, ale i tak Ci nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ;-) dawaj lepiej fotki z chmurami nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) ... sorki ale nie uznaję trybu rozkazującego a i "proszę" nie zawsze na mnie działa Więc kończę, robiąc miejsce na to co powinno tutaj się pojawiać ... chmury Edytowane 19 Września 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 I słusznie podyskutować można gdzie indziej . A tu fotka i jest woda i są chmurki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ... sorki ale nie uznaję trybu rozkazującego a i "proszę" nie zawsze na mnie działa Więc kończę, robiąc miejsce na to co powinno tutaj się pojawiać ... chmurytak potocznie mówi sięwyluzuj i więcej dystansu Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) ...Twój watek , pisz co chcesz i ile chcesz Edytowane 20 Września 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 no dobra - to z galanterią - jak Kolega ma zdjęcia nad wodą z chmurami - to proszę nie krępować się i zamieszczać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki zapraszam do "pięknych widoków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 I słusznie podyskutować można gdzie indziej . A tu fotka i jest woda i są chmurki. tak ładnie że aż chce się tam byćlubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 proszszszsz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 a teraz zachód nad zachody...jaka to rzeka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 i jeszcze kilka pstryknięć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Będzie padać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 nie będzie lało!;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 chmury dalekiewoda oceaniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Bardzooo stare foty ale jest woda i są chmury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 a ty miałem łowić z betonów - w morzu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 To i ja coś dorzucę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 gdzieś to zdjęcia znalazłem, ale nie wiem gdzienie jest moje ale chmura - odlot ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 ..Odrzańskie sprzed lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) gallery_45834_33_38120 (1).jpg..Odrzańskie sprzed lat...fullsize..poprzednie z smarkfona Edytowane 29 Marca 2018 przez patu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi