siarq Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Lowrance stworzyl wlasnego "deeper-a" http://www.lowrance.com/en-US/Products/castable-fishhunter/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 To nawet Ruscy szybciej zrobili Praktika WiFi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Moim zdaniem teraz powinni się przyłożyć do technologii sterowanej wiązki, by "widzieć " do przodu w trybie live. coś jak panoptix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Simrad ma.tego typu przetworniki. Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Simrad ma.tego typu przetworniki. Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś @ siarqLowrance nie obsługuje przetworników ForwardScan.tylko Simrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią. @siarqżadnego plagiatu nie robią.jest kilku producentów oferujących tego typu rozwiązania.Wystarczy jednego z nich kupić Po co mieć konkurencję skoro mozna na tym zarabiać. Pomysłów tez mają wiele a nawet gotowe rozwiązania takie, ze nam się w głowie nie mieści tylko na dzień dzisiejszy kosztowało by to krocie.Producenci co rok- dwa rzucą cos nowego, nowy design jakaś nowa funkcja.Dozują to po kawałeczku, żeby zarabiać.jednego roku DSI, nastepnego HDi Wszyscy tak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 dokladnie jest jak mowisz wyscig szczurow trwa. Jednak nie urzeklo mnie to rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) http://www.fishhunter.com.pl/ ktos widział to na żywo i może porównać do deepera? Edytowane 30 Listopada 2017 przez wedkarski365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Witajcie. Wlaśnie dostałem swojego Fish Hunter 3D. I od razu mam problem , telefon widzi echo , łączy na chwile i po 3 sekundach jest napisane że , nie ma połączenia z internetem. Dodam ze testuje w domu . Jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Robert masz carbona. Po co ci to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Adas , kupiłem sobie na lód , taką zabawkę. Żeby carbona nie targać ze sobą. Byłem nad wodą i też nie łączy . Jak wejde w aplikacje to pisze ze niema polaczenia z wifi fishhunter. A na telefonie , napisane jest jak wyżej , napisałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlgi Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Gdzieś czytałem, żeby wyłączyć połączenie z internetem i pozostałe zbędne połączenia, a później sparować echosondę. Dotyczyło to tylko zasięgu WiFi urządzenia, ale może pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie , działa w domu i nad wodą . Jakiś chyba bubel trafiłem . Właczam , wyłaczam i cuda widy i nic . A miało być tak kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Witajcie. Po krótkiej chwili , znów wziąłem się za ten wynalazek. Sprawa wyglada tak, na starych ios,ach działa. Na najnowszym ios,ie , już nie. Mam nadzieje ze zrobią , coś z tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 A to.cudo się jakoś aktualizuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witaj Adaś. Właśnie się nie aktualizuje . Myśle że cos w nowym iOs,ie na telefon poszło nie tak . Ze starym systemem w telefonach działa. Na szczęście mam na zapasie jeden tel. i działa. Poczekamy. Zareklamowałem i dostałem nowa , tak samo jest wszystko jaj z poprzednia. Szybko się uwinęli z reklamacja , tylko 7 dni czekałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czy ktoś może coś dorzucić do wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aries Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Może ma ktoś nowe doświadczenia z tą zabawką? I mógłby się podzielić?Chciałbym ja zastosować do łowienia po lodowego i przy spiningu z brzegu na rzece.Może porównanie z Deeperem?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ANTONY Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Lowrance fish hunter 3dSzanowni, czy Ktoś miał do czynienia z tym urządzeniem???Na łajbie mam hook-a z chirpem i jest ok.Łowiąc z brzegu fajnie by było przeorać dno i zobaczyć górki ,dołki i ewentualne zaczepy. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siarq
Lowrance stworzyl wlasnego "deeper-a"
http://www.lowrance.com/en-US/Products/castable-fishhunter/
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi