adasio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 oglądając stronkę Daiwy moją uwagę zwrócił wobler o nazwie dead or alive,czy ktoś na niego łowił albo chociaż miał to w ręku i czy można kupic taki wabik w polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Remek ma coś podobnego ale chyba produkcji japońskiej.Nie wiedziałem, że Daiwa produkuje takie cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://www.daiwa.com/Lure/pop_daiwa_doa.aspx troche więcej o tych wobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zajebiste przynety, tylko cena tez jest za ... 35 do 40 dolcow za wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam, jestem tu nowy, wydaje mi sie że podobne wobki ma w swojej ofercie Dorado tylko że jednocześciowe, bodajże nazywają się dead fish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witaj na forum zgadza sie, sa dorado ( turus ukko tez) i jak zauwazyles sa to woblery jednoczesciowe, te daiwy sa trzyczesciowe i to sa tzw. swimbaits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Remek ma coś podobnego ale chyba produkcji japońskiej.Nie wiedziałem, że Daiwa produkuje takie cacka. Cześć,Daiwa ma jeszcze pełno innych przynęt, o których można by powiedzieć cacko. Ta zaś przynęta, którą ja łowię to Kanji Accel. Fyra Jerk. Nieco inna konstrukcja od tej daiwy ale ... mają dużo cech wspólnych. Załączyłem zdjęcie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zajebiste przynety, tylko cena tez jest za ... 35 do 40 dolcow za wabik za takie cacko bez żalu wydałbym te pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jak chcesz to podam tobie adres, gdzie takie cacka mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam, jestem tu nowy, wydaje mi sie że podobne wobki ma w swojej ofercie Dorado tylko że jednocześciowe, bodajże nazywają się dead fish. Dokladnie, tylko, ze chyba sporo mniejsze, kiedys kupilem na probe, ale jakos nie przekonalem sie do nich, moze slabo sie przylozylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi