Gość MarcinW Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Jak w tytule: Edytowane 19 Września 2017 przez MarcinW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To bardziej do Cafe pasuje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To bardziej do Cafe pasuje... Dokładnie, więc przenoszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) No to teraz czekam na pełną wersję Edytowane 19 Września 2017 przez MarcinW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 że tego jeszcze nie daliscie ... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Chyba nas nie doceniasz ? ...daliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 hahahha kurde jakie to życiowe, 20 lat temu co drugi wędkarz nad wodą w gumofilcakach tak gadał. Ale o PZW złego słowa nie powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Kiedy można się spodziewać pełnej wersji Fanatyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Poszperałem i dorzucam Making of Fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,22394272,pamietacie-paste-o-ojcu-wedkarzu-internetowy-hit-doczeka-sie.html#Czolka3Img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,22394272,pamietacie-paste-o-ojcu-wedkarzu-internetowy-hit-doczeka-sie.html#Czolka3Img Temat juz istnieje: http://jerkbait.pl/topic/97981-pierwszy-teaser-filmu-fanatyk/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Chyba nie istnieje Opis tego syna o ojcu mnie rozwalil.przypomina mi troche uzytkownikow tego i innych miejsc dla wedkarzy???? Edytowane 20 Września 2017 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jak tak się zastanowić to scenografię chyba zerżnęli z siedziby PZW Szczecin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 tymczasem w Chinach też są fanatycy: https://www.liveleak.com/view?i=260_1507992344 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 A może by tak jakiś zlot jerkbaita w kinie na pokaz fanatyka? Z tego co czytałem na fanpage'u filmu będą pokazy kinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Kiedy można się spodziewać pełnej wersji Fanatyka?https://naekranie.pl/aktualnosci/ekranizacja-slynnej-polskiej-copypasty-juz-wigilie-showmax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 https://naekranie.pl/aktualnosci/ekranizacja-slynnej-polskiej-copypasty-juz-wigilie-showmaxjest 14 dniowy bezpłatny okres próbny dla showmax...właśnie się zarejestrowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Kolejne smaczki... http://www.youtube.com/watch?v=AZhat3WaiHkAle ja nie oglądam, czekam na pełny metraż 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 "Będzie z tego nieszczęście ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 jest 14 dniowy bezpłatny okres próbny dla showmax...właśnie się zarejestrowałem.A haczyka tam jakiegoś nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 A haczyka tam jakiegoś nie ma?Jest i haczyk i kotwica ale w nodze narratora fanatyka. Film obejrzałem, ale mam mieszane uczucia. Trochę bym wzbogacił opowieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Jest już może gdzieś w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Jest już może gdzieś w sieci?Na showmax możesz oglądnąć... 14 dni za darmo... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opowiadanie było dużo bardziej ciekawsze i śmieszniejsze niż ten film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Obawiam się, że ten film to będzie straszna kiszka. My może się tyko zawstydzimy, ale ludzie "nie wędkarze" potwierdzą tylko zakorzenione opinie o nas ... gumofice (i do tego dziurawe) A mnie wtedy szlag trafi! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi