Michci0 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 https://fileshark.pl/pobierz/normal/21181103/c886c/ macie, ale ogolnie slabo. Gdy czytalem to nie dawalem rady caly czas sie smialem na filmie czekalem az sie skonczy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) No dzięki wielkie Edytowane 25 Grudnia 2017 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 https://fileshark.pl/pobierz/normal/21181103/c886c/ macie, ale ogolnie slabo. Gdy czytalem to nie dawalem rady caly czas sie smialem na filmie czekalem az sie skonczy....Dzięki, pobieram, wieczorem seans, mimo, że wasze opinie mnie nie zachęcają ale lepsze to niż Kevin sam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Obejrzałem...no komedii to nie ma co sie doszukiwać bo chyba film jest o czyms innym niz wedkarstwo... ogólnie warto obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ja właśnie skończyłem. Smutne to, ale takie swojskie, prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 brakowało najważniejszego tekstu - "Wytłumaczył mi, że trzeba w lesie pierdzieć bo inaczej ryby słyszą i czują." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 jest i na zalukaj https://zalukaj.com/zalukaj-film/28527/fanatyk_2017_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Oglądałem,momentami naprawdę śmieszne ale tak naprawdę oglądając ze znajomymi uświadamiałem im,że tak jest w praktyce często gęsto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 takiej "szmiry" dawno nie oglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pomysł fajny a wyszło jak ,zwykle' Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Potwierdzam bieda potworna. Dzisiaj zmęczyłem ale szkoda tych 30 minut tracić. Już lepiej trzy odcinki Egzorcysty na showmaxie w tym czasie pyknąć. Film ani śmieszny, ani z sensowną puentą, a w takich produkcjach krótkometrażowych jest to podstawowy element. Coś tam pod koniec próbowali ulepić ale nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Każdy ma swoje zdanie koledzy.wg mnie sens filmu byl troche inny niz tylko przekaz typu pzw to gówno itd.Ale kazdy ma prawo do swojej opinii???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Cyrwus wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Cyrwus wyśmienity.Ale nie do tej rol. Nie pasował tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 o co chodzi z tym laptopem, w czasie gdy jezdzilo sie polonezem takie czas prl a tu Fanatyk czatuje z laptopa a za sciaa jego syn nawet nie ma monitora LCD, taki specjlany zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dla mnie to świetny film pod wieloma względami. Wyśmienite kadry, przepiękny obrazek (niesamowicie dobrze zrobione oświetlenie i plastyczność każdego kadru), dobrze zrobiony dźwięk co w polskich filmach najczęściej jest porażką. Od strony technicznej moim skromnym zdaniem najwyższa półka i wiele hollywoodzkich produkcji do pięt nie dorasta (zwłaszcza w świecie kiedy 90% kadrów robi się teraz w studio na komputerze) - widać ogromną staranność wykonania, edycji, kolorowania, kadrowania. Tematyka i sposób jej pokazania - wyśmienity. Dobre polskie kino pokazujące problem fanatyzmu, który bez względu na rodzaj hobby może, jak każde przegięcie prowadzić to tragicznych skutków. Są emocje, jest opowieść, jest historia. U mnie ocena 10/10 ... dawno nie widziałem tak dobrego filmu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W punkt. Dokładnie tak samo odbieram ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Pominąłem aktorstwo. Świetne! Film skłania do refleksji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ale nie do tej rol. Nie pasował tutajKurde, kto by lepiej pasował do roli Andrzeja, fanatyka wędkarstwa z „najebanymi dziesięcioma tysiącami postów”, hmm? Mnie się podobało, choć spodziewałem się bardziej komedii niż dramatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tu oglądałem:http://www.dailymotion.com/video/x6c60c1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kurde, kto by lepiej pasował do roli Andrzeja, fanatyka wędkarstwa z „najebanymi dziesięcioma tysiącami postów”, hmm? Mnie się podobało, choć spodziewałem się bardziej komedii niż dramatu.Moim zdaniem świetne połączenie komedii z dramatem. Fanatyzm = śmiech przez łzy ... Z jednej, jak patrzy się z dystansu to komedia, a z drugiej tragedia. Komedia moim zdaniem mogłaby być ale wtedy przesłanie byłoby słabiej odebrane. A wędkarstwo, szachy, pokerek, shopinng czy inne „hobby”, które staje się chorobą (nałogiem) jest problemem, który dotyka nie tylko samych uzależnionych ale chyba przede wszystkim środowisko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dla mnie wykonanie super, jednak klimat znacząco odbiega od satyry jaką był pierwowzór.Była fajna lekka forma a powstał ciężki... sam nie wiem co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie, nie jest tak źle, jak tu powyżej pisano, warto mimo wszystko te pół godzinki poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kurde, kto by lepiej pasował do roli Andrzeja, fanatyka wędkarstwa z „najebanymi dziesięcioma tysiącami postów”, hmm? Mnie się podobało, choć spodziewałem się bardziej komedii niż dramatu.Grabowski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Obejrzałem.Smutny obraz. Ale zgodzę się z Remkiem,dobrze zrobiony. Dla mnie to nie fanatyzm to patologia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi