woblerwz Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Slim to cena x3, ten drugio będzie ok, MB czasem bywa za ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 CB70H nie bedzie za ostry na szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ten blank pod 2kg rybą gnie się po rękojeść, ale przynęty po 30-40g miota bez problemu. Jak dla mnie kapitalna, bardzo uniwersalna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ok czyli widzę większość poleca CB70H . Jak tylko posprzedaje pozycje które zamieściłem w dziale sprzedam zaraz zamawiam ten blank i przystępuje do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Bo to fajny kijek jest, w relatywnie dobrej cenie. Że się tak wyrażę: zwycięstwo myśli konstruktorskiwej nad ograniczeniami budżetowo-materiałowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Podepnę się z moim pytaniem.Czy ten wychwalany pod niebiosa Batson będzie dobry pod casting w zbrojeniu tradycyjnym? A może przez jego ugięcie (praca po dolnik pod 2 kg rybą) trzeba pomyśleć o spirali aby nie władować zbyt wielu przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Spytaj Frika, ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Spytaj Guza ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja sie nie znam Moj jest zbrojony normalnie i sluzy mi do trollingu za szczupakiem, brzana i reszta bandy (poza sumem).Raz zdazylo mi sie nim lowic sandacze na gumy.Do 20 g + guma rzucal dobrze.Ale o zbrojeniu takim czy innym to nie pomoge. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Podepnę się z moim pytaniem.Czy ten wychwalany pod niebiosa Batson będzie dobry pod casting w zbrojeniu tradycyjnym? A może przez jego ugięcie (praca po dolnik pod 2 kg rybą) trzeba pomyśleć o spirali aby nie władować zbyt wielu przelotek? No dobra, ja tez mam taki. Będzie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki za pomoc. Będzie klasyczne zbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam.Rozglądam się za bankiem pod zębatego w jednoskladzie dł. 213cm,do przynęt max. 40g. Akcja progresywna, o głębokim ugięciu. Budżet do 500zl. Biorę pod uwagę Batsona CB66mh,co tym myślicie Wszelkie propozycje mile widziane. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Xzoga Taka G66 2kg - 198 cm Edytowane 20 Września 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nie podoła 40g.Nie ta długość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 https://spinningshop.pl/lamiglas-g-1000-inshore-classic-blanks/4995-blank-ic-78mh-.html I opis w archiwum artykułów jb: http://jerkbait.pl/topic/17297-artykuł-rodbuilderzy-prezentują-–-wędki-szczupakowe/ Same klasyki :! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 X10 lub X11 w Phenixowych crankbaitach też robią niezłą robotę. https://rodmas.pl/?page_id=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki za info.Ten X10 wygląda obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki za info.Ten X10 wygląda obiecująco. Jak chcesz mam do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam.Rozglądam się za bankiem pod zębatego w jednoskladzie dł. 213cm,do przynęt max. 40g. Akcja progresywna, o głębokim ugięciu. Budżet do 500zl. Biorę pod uwagę Batsona CB66mh,co tym myślicie Wszelkie propozycje mile widziane. Z góry dzięki.CB66 za słaby. CB70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Miałeś CB66?Jak tak to w jakim przedziale wagowym jest komfort i jaki jest max. dla tego blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Miałeś CB66?Jak tak to w jakim przedziale wagowym jest komfort i jaki jest max. dla tego blanku.Miałem i sprzedałem . Max 25-30 jak dla mnie. CB70H to 40-45 gr i dzielnie mi służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nie podoła 40g.Nie ta długość.Mam i podoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Mam i podoła Błagam Cię, z tym na szczupaki? Miałem 7 kg, teraz mam 8 kg i kilka razy jedna i druga skończyła się pod przyzwoitą rybą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Błagam Cię, z tym na szczupaki? Miałem 7 kg, teraz mam 8 kg i kilka razy jedna i druga skończyła się pod przyzwoitą rybą.Nie wytrzymałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Ten blank nadaje się na pstrągi, a nie na szczupaki. Ja na ten przykład na okonie zrobiłem sobie 4 kg. Edytowane 22 Września 2017 przez Pumba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi