Melanzyk Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Siemanko Tak wyszło, że jestem w PL a dokładniej w Częstochowie. Ktoś z Czewy na jerku? Szukam chętnego na browarka na dziś wieczór. Wiem, wiem jest środa, jest późno, ale co tam.Samemu tak jakoś lipa a piwo przy rybnej gadce smakuje najlepiej.A niech będzie, pijemy na moj koszt PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Fajna propozycja.Aż żałuję że nie jestem z Częstochowy a za daleko aby jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Maciej jak na twój koszt,to pewnie w barze znajdziesz duuuużo kolegów., Sam bym się zgłosił ale w Częstochowie mógłbym być około 4 rano,jak bym dobrze jechał.Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Maciej jak na twój koszt,to pewnie w barze znajdziesz duuuużo kolegów., Sam bym się zgłosił ale w Częstochowie mógłbym być około 4 rano,jak bym dobrze jechał.Miłej zabawy.Ale czy duuużo wędkarzy? Śmiem wątpić. Chociaż z drugiej strony niektórzy za kielicha to i baletmistrzami zostaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ale czy duuużo wędkarzy? Śmiem wątpić. Chociaż z drugiej strony niektórzy za kielicha to i baletmistrzami zostaną Ty myślisz ze ja tak z byle kim? Od razu jaki jest Twój PB i takie tam pytania PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi