Witajcie zastanawiam się nad zakupem lekkiego mobilnego pontonu dla 2 osób do spiningowania. Głównie łowię z kajaka i łódek, ale nie mam możliwości ciągania i trzymania zestawu z przyczepką. Myślałem o zakupie ELLING KARDINAL 430 SL lub ELLING KARDINAL 470 może ktoś to użytkuje i jest w stanie coś napisać o tych pontonach. Ponton byłby używany kilkanascie razy w sezonie jak chciałbym popływać na innych wodach albo potrolingować czego nie mogę z kajaka.
Pytanie
qmichalq
Witajcie zastanawiam się nad zakupem lekkiego mobilnego pontonu dla 2 osób do spiningowania. Głównie łowię z kajaka i łódek, ale nie mam możliwości ciągania i trzymania zestawu z przyczepką. Myślałem o zakupie ELLING KARDINAL 430 SL lub ELLING KARDINAL 470 może ktoś to użytkuje i jest w stanie coś napisać o tych pontonach. Ponton byłby używany kilkanascie razy w sezonie jak chciałbym popływać na innych wodach albo potrolingować czego nie mogę z kajaka.
Top użytkownicy dla tego pytania
21
12
9
3
Popularne dni
5 Maj
5
29 Mar
4
23 Mar
4
30 Mar
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Tapirro 21 odpowiedzi
Brylant 12 odpowiedzi
meps 9 odpowiedzi
amstaf358 3 odpowiedzi
Popularne dni
5 Maj 2021
5 odpowiedzi
29 Mar 2021
4 odpowiedzi
23 Mar 2021
4 odpowiedzi
30 Mar 2021
4 odpowiedzi
Popularne posty
Tapirro
Tak wożę kiedy jadę z rodziną. Ktoś pytał, to pokazuję.
Tapirro
Jak wstawisz z 1.5m sklejki, począwszy od pawęży to będziesz miał kawał solidnego pokładu. Na to przyklej karimatkę albo jakąś inną piankę i z obrotowym fotelem, moim zdaniem jest duża szansa, że nie
Jammaey
Raczej wątpię, tyle to możesz mieć na starcie, sprawdzaj zawsze pod obciążeniem i nie schodź niżej niż 11V, max 10,5V nie niżej, szkoda akumulatora.
Opublikowane grafiki
60 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi