sawik1992 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wiecie może czy ten Pan z Warszawy jeszcze naprawia echosondy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) A jaki to Pan ?Jakie echa ? kolega szuka - masz jakies namiary ? Edytowane 21 Września 2017 przez prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik1992 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 z tego co wiem był to Pan Tadek jak sie nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jacht Klub ServisMotor. Wał Międzyszyński WarszawaAle pan Tadeusz pracował tam już dość dawno temu a miał swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) A jakie echo (nazwa-model) wymaga naprawy? Edytowane 21 Września 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik1992 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Lowrance hook 4 przy włączaniu jest tylko ekran startowy i dalej nie idzie ;/ Twarde resety i inne cuda nie pomagają ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 https://www.aidserwis.pl/serwis-lowrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Naprawiają wszelką elektronikę- zapytaj.Mi naprawiali nawigację skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 a jakiś serwis tzn naprawa Humminbird? Od 1 maja nie działa po prostu nie włącza się ekran a co mogłem sprawdziłem, aku ok, wtyczki nie są zaśniedziałe, bezpiecznik jest dobry a echo nie włącza się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Zapytaj naszego kolegi z forum @esox1972 , czasami coś mi tam pomagał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Ma ktoś może namiar na kogoś kto podjął by się naprawy echo Garmin Striker 5cv? Po włączeniu pokazuje się kogo Garmina i nie chce przejść do menu. Resety, zmiana akumulatora, kabla od zasilania nic nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Serwis na gwarancji a później to już trzeba się bujać. Naprawa pogwarancyjna to wymiana na inną sztukę a to już się średnio opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Dawno po gwarancji. Czyli co mam wywalić echo na śmietnik, które nie działa prawdopodobnie z winy producenta? Toż to jakieś jaja ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Z jakiejś przyczyny nikt nie chce się grzebać w Garminach. Pewnie wpływ mają na to względy konstrukcyjne i dostępność części. Ale może jakiś pasjonat się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Nikt nic? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 W Białymstoku na ul.Mickiewicza jest serwis garmina, zadzwoń może pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Dzięki jutro będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Dzwoniłem, niestety to jest sklep nie zajmują się naprawą ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jak stoi na logo to pewnie problem z softem. Poszukaj jak wgrać soft o ile w ogóle się da Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nie da się nic wgrać ani zaktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Mam echo w łódce zdalnie sterowanej ale niestety przestało działać. Problem polega na tym, że wyświetlacz łączy się z echem ale nie wyświetla obrazu - mam na myśli to, że jest sygnał, widać niektóre parametry na wyświetlaczu ale nie pokazuje np. dna, głębokości itp. Nie znam dokładnie budowy tego urządzenia, opisuje to może w amatorski sposób ale według mnie uszkodzone jest coś, co ma ten sygnał z pod łódki zebrać i przesłać na ekran. Model łódki to Smart Boat a echosonda to Lucky Fish Finder (echosonda kosztowała 5 lat temu 800 zł a w serwisie łódki powiedzieli, że mogą zrobić przegląd łódki ale echosonda się nie zajmą). Czy ktoś może polecić jakiś kontakt, kto mógłby na to spojrzeć? Nie jestem pewien czy to będzie opłacalne bo nie wiem co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Pacjent to Lowrance HDS Carbon...Po zrobieniu Update wyświetla się tylko logo i nie chce odpalić...Pytanie na prośbę kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Pacjent to Lowrance HDS Carbon...Po zrobieniu Update wyświetla się tylko logo i nie chce odpalić...Pytanie na prośbę kolegi...Poszukaj poprzedniej wersji softu. Zgraj na kartę, karta do ekranu i wtedy hard reset. Może ruszy i odpali się opcja zmiany softu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi