gorgol Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam pisze na prosbe kumpla,a mianowicie posiada kija mikado UV 3m z pierwszego wypustu,i ostatnio podczas wedkowania,miał zaczep i aby go odczepic zwinął linke do końca pod sam zaczep w wodzie i odpusciło lecz kij był zanuzony po samą rekojeść,i nagle tak sie stało ze nie można go teraz złożyc,no jest tak to zaciśniete ze masakra,poradzcie jak i co zrobic aby to pusciło,bo jednocześciowa 3metrówka to niewygodna jest. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Złożyć czy rozłożyć?Jak nie można rozłożyć to niech spróbuje metody jaką stosują zawodnicy spławikowi przy zakleszczeniu tyczki.Otóż potrzebne są trzy osoby, dwie ciągną za końce w linii prostej, a trzecia kręci kółka w miejscu złącza.Z regóły działa w 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 mi działało podgrzewanie suszarką i puszczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ja macham przez kilkanaście - kilkadziesiąt sekund kijem na sucho. Zawsze pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 też pomaga to prawda ogólnie kaman o to by tej wody się pozbyć co zaczopowała złącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Połóż na czymś prostym zamroź kilka kostek lodu i na złącze. Po kilku minutach tego mrożenia chwyć jak najwiekszą powierzchnie dwoma rękami i po kilkudziesięciu sekundach spróbuj rozłączyć. Działa tu różnica temperatur zimnego blanku a ciepła twych rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 @krzysiek tu nawet kilka set nie pomogło,cosmy sie omachali to nasze a kij dalej 3m w jednym,z suszarką nie prubowałem ale było, ze na szmatke lałem goracą wodę i dokładałem do damskiej części,aby ona sie szersza zrobiła i tez nic,i WD40 było zapuszczane,spróbujemy z tym lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Kij przy rozłączniu trzymać przez gumowe rękawiczki chirurgiczne oczywiście obie osoby - patent Łukasza Masiaka U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Aaa! Brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi