SlawekNikt Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Czyli lipa, sprzęt z abs-em, ale trzeba gapić w komóre ... Ani chybi zara będzie uchwyt do komóry oferowany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 A moze w panelu oferowanych okolarow bedzei mozna widziec parametry podobnie jak w wyswietlaczach "head up" w samochodzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Przerzuciłem ja kilka multiplikatorów i kijów od majfriendów i mogę napisać jedno. Żaden z nich nie jest wart obecnych cen za jakie chcą go sprzedawać. Dwa lata temu w ówczesnych cenach było kilka rzeczy wartych uwagi. Natomiast nowości absolutnie nie są warte cen jakie za nie chcą uzyskać. Jako przykład podam kołowrotek do ul czyli kastking kestrel. Jeszcze miesiąc temu kosztował ponad 500 zł. Dużo, ale na papierze sam kręcioł wygląda przyzwoicie. Jakieś trzy tygodnie temu staniał i ja mogłem go dostać za 197 zł. Kupiłem i napiszę krótko. W mojej ocenie od razu wymagał serwisu. Raczej na pewno otrzymałem losowo wybrany egzemplarz, a nie ten gorszy, więc już na "dzień dobry" jest problem z jakością i powtarzalnością i to w kołowrotku,który jeszcze nie dawno kosztował 500 zł. ! Można zwrócić produkt, dostać zwrot pieniędzy i zamówić kolejny licząc na ten dobrze zrobiony egzemplarz, ale z czym wtedy na ryby ? Będę miał takiego kestrela za około trzy tygodnie na serwisie to sobie porównam do tego mojego. Aktualnie zakupy na ali to raczej tylko drobne rzeczy. Wydając 200 zł. na kołowrotek lepiej poszukać podobnego produktu u krajowego dystrybutora bo po prostu da gwarancję i można praktycznie od ręki liczyć na wymianę albo zwrot pieniędzy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Na TT jest recenzja KastKinga '23 Mg12 Elite, zebrał 8,55 na 10 pkt. Amb jest dobrej jakości a jak się trafi z niepowtarzalnymi sprężynkami dysków to może nawet być lepszy. Niepowtarzalność jego sprężynek może być zaletą. Majsterkowicze mogą spróbować również celowo skrócić najlepiej dwie przeciwstawne i tez powinno działać, prawie jak Boost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Za tą kasę lepiej tatule kupić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tatula nie ma ambicji BFS. Majsterkowicz z tzw. głową ze szpulki 28 i hamulca Amb chyba może sporo wycisnąć. Do tego Mg12 jest alternatywą w siłowych rzutach BFS na długi dystans ciężarkiem 20g i więcej. Konkuruje z Magforce Air z głęboką szpulą. Rzutów na odległość Amg powtórzy najwięcej. Będzie trwalszy od Mf Air, FTB i FAF.Może być palming 28 i ogień jak z raptorów Muska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suna Fresh Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Brzmi dobrze, czemu nie? Edytowane 7 Lipca przez Suna Fresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi