Friko Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Drodzy Forumowicze, zachęcamy do głosowania na zwycięzcę konkursu rodbuildingowego. W ramach Programu Pomocy dla Młodych Rodbuilderów o wygraną w konkursie - zestaw do budowy wędek ufundowany przez pracownię Fishing Center - rywalizują ze sobą dwa artykuły: Artykuł nr 1 , Rodbuilding pod strzechą, czyli jak to się zaczęło - autorstwa @krzyśka oraz Artykuł nr 2, Zadbaj o szczegóły - autorstwa @MekamilaSwoje głosy możecie oddawać do 30 października (możliwość głosowania upływa o 30.10.2011 o godz. 22:00 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Zgodnie z zapowiedzią, pora zakończyć głosowanie. Zwycięzcą zostaje stosunkiem głosów 45:30 @Mekamil i artykuł Zadbaj o szczegóły. Bardzo prosze Kamila o kontakt ze Sponsorem konkursu - Irkiem Matuszwskim z pracowni Fishing Center w celu odbioru nadgrody ( wrapper niedawno przyjechał wraz ze świeżą dostawą Batsona, widziałem na własne oczy ) Gratuluję wygranej i dziękuję za udział w konkursie - zarówno Kamilowi jak i Krzyśkowi. Dziękuję równiez Forumowiczom, którzy oddali swoje głosy na artykuły. Ponieważ jerkbait.pl od lat nie ustaje w popularyzacji idei rodbuildingu mogę powiedzieć tylko tyle, że w ramach naszej najnowszej inicjatywy - Programu Pomocy dla Młodych Rodbuilderów, już jutro rusza kolejny, nowy konkurs z nagrodą do wygrania - tym razem w nieco innej formule niż dotychczas..... szczegóły jutro Tymczasem jeszcze raz gratuluję zwycięzcy - mam nadzieję że dzięki nagrodzie powstanie jeszcze więcej nowych kijów z sygnatura KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Gratulacje, Kamil. Już wiem, co będzie wracało z Wawki w sobotę w moim Kangurze P.S Friko, podziękowania za inicjatywę i zaangażowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Kamil, gratuluję wygranej! Przepraszam, że tak późno, ale cały weekend udzielałem się rodzinnie i uganiałem za szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam, W poprzednim tygodniu miałem przyjemność wręczyć nagrodę Kamilowi za zajęcie pierwszego miejsca w konkursie. GRATULACJE!!! Dziękuję również Krzyśkowi za udział w konkursie, oraz wszystkim użytkownikom jerkbait.pl którzy oddali swoje głosy. Pozdrawiam Hubert Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo za wszystkie głosy i cieszę się z wygranej.Szkoda tylko że było tak niewielu chętnych do uczestnictwa i w efekcie pod głosowanie poszły dwa zupełnie różne artykuły - jeden praktyczny, drugi felieton. Ten drugi był zapewne dla nie-rodbuilderów dużo ciekawszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi