Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witajcie.Dlugo nosiłem się z zamiarem utworzenia własnego wątku dotyczącego moich woblerkow.Wielu z Was jest dla mnie inspiracją do tworzenia.Bardzo często oglądam ten wątek i patrzę z podziwem na to co tworzycie.Ja swoje woblerki tworzę z lipy.Staram się je malować wszystkim co mi wpadnie w moje rece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Zdjęcie mojej skromnej twórczości zamieszcze troszkę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 A łoooo.... :-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Zaciekawiłeś mnie Poproszę więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekEg Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nie daj się długo prosić i pochwal się też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witaj we własnym wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witaj we własnym wątku I ja przywitam ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Re Re Kum kum..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Przepraszam za jakosc zdjęc ale pstrykam urządzeniem typu : Martfon :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Bardzo fajne kumaki ps. pod oczka tego typu proponuję wiercić płytkie otwory, wciskać w nie oczka, zabezpieczyć szpachlą i dopiero wtedy podmalowywać i lakierować. W innym przypadku lubią po prostu odpaść To oczywiście tylko sugestia. Edytowane 22 Września 2017 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wszystkie uwagi i sugestie oczywiście mile widziane !!!Dzięki za wszelkie wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Fajne ,stonowane kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Oczy są boskie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Uważajcie bo te oczy są skierowane na Was :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 A dzisiaj takie oto gnioty poczynilem . . . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi