Prawie30 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Panowie, krótka piłka. Waham się między tymi 2 blankami. Przeznaczenie - spory szczupak z belly boata na gumy 14-23cm. Jedna rzecz - hol ma zasadniczo wyglądać na suszenie łuski, łowię bowiem tuż przy wymytych ze skarpy drzewach|(starorzecze okresowo przepływowe).Poradźcie co z tych dwóch wybrać, lub zasiejcie ziarno niepewności i dajcie coś od siebie Max 213cm, najlepiej 183-190. Może być 1 skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Jeżeli szczupaki to wziąłbym pod uwagę jeszcze te , oczywiście te mocniejsze:https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-XZOGA-Black-Buster-X-seria/638https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-GAWAS-JAPAN-CONQUER-GB120X-J/902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 jak chcesz to mam na sprzedaż kija PM66MHF. wciągnie każdego szczupaka nosem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 jak chcesz to mam na sprzedaż kija PM66MHF. wciągnie każdego szczupaka nosem;)Możesz coś więcej powiedzieć o tym kijaszku ? Pod jakie przynęty i z jakim obciążeniem da sobie radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Możesz coś więcej powiedzieć o tym kijaszku ? Pod jakie przynęty i z jakim obciążeniem da sobie radę ?już go nie mam 100g go nie ładowało, mocniej już nie próbowałem, bo byłem zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 już go nie mam 100g go nie ładowało, mocniej już nie próbowałem, bo byłem zły Mam rozumieć że nie ładowało czyli potrzebował dużo więcej gram na końcu sznurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mam rozumieć że nie ładowało czyli potrzebował dużo więcej gram na końcu sznurka ?dużo. w zasadzie to nie wiem co ten kij by załadowało. Prawdziwy kij od szczoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi