Maja 2 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witajcie.Potrzebuję ściągnąć dwa filmy z youtube, a dotychczas używany Free YouTube Download z Free Studio przestał być darmowy dla filmów powyżej 3 minut. No i jestem w czarnej d...., a filmy potrzebne do pracy. Nie jestem na bieżąco w temacie. Może więc ktoś....?, coś....? Wdzięczność i serdeczne życzenia połamania kija zapewnione . Pozdrawiam- Tomasz Majewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) A musi program?Idm.Ale z YouTube bez problemu ściągasz bez programu ;-)3 minuty w Google i dasz radę ;-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 22 Września 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nie musi. Już ściągnąłem Twoją propozycję i się uczę . Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Zadziałało! Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ja używam Można wybrać jakość filmu i takie tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 VDownloader, korzystam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witajcie.Ponownie proszę o radę. Potrzebuję ściągnąć taki film: https://player.pl/programy-online/cela-nr-odcinki,1001/odcinek-4,zdzislaw-nelska,S00E04,15219.html i dotychczasowe metody zawodzą. Pomogliście poprzednim razem, czy mogę liczyć na Was i teraz? Z góry dziękuję Tomek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Tubemate najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Kurcze- na moim kompie nie działa. Nawet nie mogę ściągnąć Tubemate najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 To aplikacja na androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dzięki, spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Video Downloader, a pobierając z youtube nie trzeba żadnych programów tylko wpisujemy w link dwie litery ss przed słowem youtube w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Też skorzystałem z podpowiedzi kolegów. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi