gumowy Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Proszę o pomoc w wycenie multika, na Allegro nie widziałem takiego a cast to nie moje dziedzina(jeszcze). Dostałem go od znajomego ale jest na prawa rękę i nie znajdzie zastosowania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Revo s I gen. Zależnie od stanu 200-350zl. W mojej ocenie oczywiscie. Ostatecznie ibtak cene dyktuje rynek ;-)Na prawą rękę cena może być niższa, bo i mankuci są w mniejszości ;-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Od zeta bcm i masz wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi