Pistol Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam,może polecicie jakąś miejscówkę w Szwecji na październikowy wyjazd; zależy mi na bliskiej lokalizacji domku od wody i ciszy; koszty mogą być wyższe od standardowego wyjazdu - ważna cisza, spokój, trochę brań i 10 dni odpoczynku.Z góry dziękuję za sugestie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 jak chcesz szukać domków to np na Novasol, zaznacz domki wędkarskie i zobaczysz co znajdziesz wolnegopotem jak namierzysz domek to poszukaj informacji o wodzie, na kilka tygodni przed nie jest łatwo znaleźć wolne miejsca na dobrych wodach, albo nie każdy się chwali gdzie co połowiłA nie wolałbyś na tydzień na nasz rodzimy Żarnowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Dzięki korzystam z Novasolu. Byłem w Szwecji wiele razy ale może ktoś trafił miejscówkę marzeń jeżeli chodzi o domek nad wodą, bo z rybami wiadomo raz są raz nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Domek marzeń? ...jadę tam w piątek a z rybami to tak jak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jeżeli jesteś nadal zainteresowany odezwij się na priv.Mam fajną miejscówkę, domki w lesie, 50m od wody. Ryby są, grzyby też ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi