rafael Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam. Kupiłem ostatnio powyższe echo, używane, niestety bez papierów.Może ktoś posiada taki model i mółby mi wrzucić skany z papierów.(dane techniczne, instrukcja obsługi, instrukcja montażu). To moje pierwsze Echo dlatego będę wdzięczny za każdą informację. pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 podaj na priv emaila to wyślę Ci instrukcję obsługi w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KJ-UB Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Na stronie humminbirda są instrukcje w pdf. - jeżeli ci oczywiście barbarzyński język nie przeszkadza. http://www.humminbird.com/images/PDF/PMax.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam, Oczywiście, że nie przeszkadza. Dzięki za link. Ale mam już w nie barabarzyńskim języku od @Cezoratora, któremu wielkie dzieki za ekspresową pomoc. pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafael
Witam.
Kupiłem ostatnio powyższe echo, używane, niestety bez papierów.
Może ktoś posiada taki model i mółby mi wrzucić skany z papierów.
(dane techniczne, instrukcja obsługi, instrukcja montażu).
To moje pierwsze Echo dlatego będę wdzięczny za każdą informację.
pozdrawiam
rafael
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi