Wojciech_B Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cześć, może komuś się przyda Chciałem mieć zamontowane na pontonie uchwyty do trolingu ale nie na stałe. Wpadłem na rozwiązanie z użyciem mufy meblowej dwugwintowej M6x10x20 Wystarczy wiertło 8ka i gotowe. Trzyma się mocno Po zdemontowaniu uchwytu jest gładko. Otwory dają bazę do montowania innych potrzebnych rzeczy jak np. knaga Pozdrawiam Wojtek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 japitole ze na to nie wpadłem mam tego pełno a echo spinałem gumkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Wojciech testowałeś już ten uchwyt?.Rozwiązanie bardzo fajne ale mam wrażenie że po agresywnym braniu coś puści(duża dźwignia) i będziesz gonił zestaw???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Sam uchwyt mam już jakiś czas, testowany był z mocnym kijem i dużym side planerem na sporych falach. Wcześniej mocowałem go zaciskowo a dzisiaj przykręciłem. Szarpałem na różne sposoby i powiem, że nie widzę sposobu żeby jakaś ryba to ruszyła Chyba tylko branie suma 2,5+ na dokręconym sprzęgle może mu zaszkodzić ale nikt tak nie łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 IMO prędzej się uchwyt rozleci. Montuję tak maszt do psów (od 2014 roku). Używam rzadko, ale mam 100% zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Cześć, może komuś się przyda
Chciałem mieć zamontowane na pontonie uchwyty do trolingu ale nie na stałe. Wpadłem na rozwiązanie z użyciem mufy meblowej dwugwintowej M6x10x20
Wystarczy wiertło 8ka i gotowe.
Trzyma się mocno
Po zdemontowaniu uchwytu jest gładko. Otwory dają bazę do montowania innych potrzebnych rzeczy jak np. knaga
Pozdrawiam Wojtek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi