kenzula Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) witam chcialbym sie dowiedziec jaka jest numeracja przelotek w shimano lesath 270 mh 15-40g z tego co sie dowiedzialem sa to przelotki typu fuji tytanium sic guidees TATSG sa to przelotki tytanowe na cienkiej pojedynczej stopce szukam przelotki z dolnego blanku zreszta jest tam tylko jeedna jaka jest numeracja takiej przelotki gdzie moge ja ewentualnie kupic i gdzie zreperowac ulubiony kij pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Edytowane 15 Stycznia 2013 przez kenzula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 witam chcialbym sie dowiedziec jaka jest numeracja przelotek w shimano lesaht 270 mh 15-40g z tego co sie dowiedzialem sa to przelotki typu fuji tytanium sic guidees TATSG sa to przelotki tytanowe na cienkiej pojedynczej stopce szukam przelotki z dolnego blanku zreszta jest tam tylko jeedna jaka jest numeracja takiej przelotki gdzie moge ja ewentualnie kupic i gdzie zreperowac ulubiony kij pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Popraw z "Lesaht" na "Lesath". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzula Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kiedyś pytałem Łukasza z RODMASU, to mi odpowiedział że ich nie sprowadza do pracowni ze względu na wytrzymałość.Ale może na indywidualne zamówienie Ci sprowadzi.Myślę że będziesz musiał podzwonić po pracowniach,które same sprowadzają towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzula Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 znalazlem pracownie ktora wymieni zrobi tak jak napisales to delikatne przelotki i zaproponowal mi Pan Darek ze najlepszym rozwiazanie bedzie wymiana 4 dolnych przelotek na mocniejsze na podwojnej nozce cena to 600zl to duzo za taka usluge czy cena przystepna natomiast wymiana jednej przelotki tej fuji TATSG to 250zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie wiem czy jest sens ładowania od dołu koniecznie tytanów.Osobiście zastanowiłbym się nad ekonomiczniejszym przezbrojeniem np. alconite.Wszak to kij 15-40 a nie jakiś UL, po mojemu aż ta waga przelotek nie jest istotna bo nie powinna zmienić drastycznie akcji kija czy ewentualnego ciężaru.Nie dziw się bo tytany są cholernie drogie szczególnie startowa 30-ka cena chyba od 200zł to norma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie wiem ile kosztują przelotki... ale 600... wg mnie dużo.... ostatnio ten kij był na gieldzie. Za 1000 .... warto wg ciebie? Wymien przelotke na podobna wizjualnie i po sprawie... ja bym tak zrobił... za 600 to ja sobie całego kija mogę uzbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tomek ale ja nie widzę najmniejszego sensu dawać tytanów do kja 15-40g, jak do syrenki dawać jakieś super opony a jedziesz do 100km/h, to nie ta bajka chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chyba ze kasa nie gra roli i chcesz mieć prawie jak oryginalny wg mnie kasa w błoto... ale to tylko moje zdanie... czlowieka który ma ograniczony budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzula Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 dzwonilem wlasnie do pracowni beda zamontowane przelotki takie jak w shimano aspire tylko ze na ten rok tytany gdyz na tamte bylo duzo reklamacji sa za delikatne a jesli hodzi o kij to jest wlokno weglowe HPC 400+biofibra wiec nie jest to raczej syrenka ale dziekuje za opinie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie zrozumiałeś aluzji chodziło mi o porównanie ciężaru rzutowego z potrzebą nontowania tytanów.Jak mam kij do 30g to fuji sic jest wystarczający nie mówiąc o alconite.O to chodziło mi porównując super gumy do syrenki .Być może wystarczy dobrać przelotki tylko nie tytany,( chyba że Ci bardzo zależy) od dolu dać alconite a górę zostawić w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzula Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 polecam Pana Darka z pracowni wedkarskiej LE-DAR tu masz numer Tel.: 502046651 profesjonalna robota za rozsadna kase naprawa mysle ok 50zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich.Jestem posiadaczem shimano force master którym łowię w morzu,głównie trocie.Po ostatnim wypadzie kij wrócił do domu bez pierścienia w przelotce-skutki chodzenia po śliskich skałach.....Mam jeszcze speed master do takich zadań,ale tego pierwszego lubię ze względu na jego akcję,więc chcę wymienić przelotkę.Jestem zupełnie zielony w tych sprawach i proszę o pomoc w dobraniu nici i lakieru do tej operacji.Jeżeli ktoś się orientuje gdzie mogę dokupić taką przelotkę,ewentualnie zamienić na podobną.Wędka to shimano force master sfmax27mh3,2.70m,c.w.14-40g.trzy skład.pozdro. Edytowane 10 Marca 2013 przez Jakub jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 W takiej sytuacji udać się do którejś z pracowni na pewno coś dobiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Co to za przelotka - podaj rozmiar, może fotkę zrób,cos sie wymyśli, ps wogóle dział mogłes inny wybrać, poproś moda żeby przeniósł to do działu rodbuilding, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Przelotka ma średnicę 13mm mierząc na zewnątrz.Wewnątrz 11mm,ale brakuje tam pierścienia.Jutro postaram się zrobić foto.Jeśli to możliwe to prosił bym o umieszczenie postu w dziale rodbuilding,faktycznie może to i zły dział.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jakub,widze że w Norwegii przebywasz,możesz powiedzieć gdzie dokładnie,bo jeśli w okolicy Stavanger to moge Ci to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witaj Darek.Niestety mieszkam w Aust-Agder,a do Rogeland nie planuję na razie podróży.Za to do Color Line w Kristiansand mam około 50km,więc jeśli np.planujesz podróż do polski to możemy się zdzwonić.Ewentualnie mógł byś podpowiedzieć jakich nici i lakieru mogę użyć,żeby to wymienić? Gdzie kupić i tą przelotkę jeszcze,bo byłem w jakt&friluft zapytać,dostałem od innej wędki,a przy zamówieniu przelotki czeka się długo jeśli wogule się doczeka....Gdzie taką przelotkę do shimano można jeszcze kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przesyłke z polskiego sklepu dla kręcacych wędki rozpatrywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) .. Edytowane 14 Marca 2013 przez tomek_tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jobejt61 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 witammam pytanie,czy znacie dobry punkt w Katowicach lub najbliższej okolicy gdzie mógłbym naprawić złamaną szczytówkę?to jednoczęściówka,i dlatego jest problem z wysyłaniem jej w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak do 2m to kurier zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jobejt61 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) niestety powyżej , 2,13m Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez jobejt61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam,pomogę w rozwiązaniu problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi