Rebort Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Mam ze dwa avidy i coś tam jeszcze do wymiany przelotek, ogólnego odświeżenia, bawi się w to ktoś w naszej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Kolego maż tu na forum tylu ARTYSTÓW od kijaszków i nie tylko , można zawrotu głowy dostać . Bez wychodzenia z domu ( HALO HALO ) wysyłasz i po temacie , na mikołaja jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Sklep wędkarski w centrum Sosnowca , bodajże ul. Kościelna ?. Naprawiają wędki i kołowrotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Witam Poszukuję osoby tu z forum , która podjęła by się tej naprawy . Jest to Dolnik . Jeśli znajdzie się chętny to zapraszam na priv. Edytowane 10 Listopada 2015 przez paweł0891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Cześć,jako że złamałem wędkę a w rodbuildingu jestem ciemny jak tabaka w rogu zwracam się o pomoc do specjalistów Kijek o którym mowa to Pandora perch seduction S200L a złamanie nastąpiło pomiędzy przelotką szczytową a kolejną. Wędka pojechała do producenta do Francji, po około miesiącu wróciła w tym samym stanie- gwarancji nie uznano, samej wklejki nie wymienią a koszt nowego górnego elementu to 200-250zł (od dwóch tygodni czekam na wycenę ) . Chciałem zapytać czy możliwe jest wymontowanie samej wklejki bez obcinania blanku? Jeżeli jest to wykonalne to gdzie szukać pomocy? Dzięki za pomoc, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Podgrzej delikatnie zaplaniczka, jak klej termiczny to powinno puscic. W Wawie i okolicach, bez problemu znjadziesz kogos kto wymini Tobie ta wklejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A jeżeli okaże się że to nie klej termiczny i nie puści? Jest jeszcze jakaś inna metoda? Może ktoś z forumowych kolegów z Warszawy byłby w stanie dokonać naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinho Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kolego sam lepiej nic nie grzej. Jak nie znajdziesz nikogo chętnego do naprawy to daj znać na priv. Poszukamy kogoś w lubelskim (często jestem w W-wa to pomogę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Od jakiegoś czasu nie podejmuję się naprawy rzeczy o których nie mam pojęcia, kilka razy już się przejechałem Dzięki, na razie poczekam na kogoś z Warszawy, nie pali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Zjedź kilka tematów do dołu ,jest tam oferta naprawy i odnawiania kijów przez kolegę filser, jest gdzieś z Mazowsza. Edytowane 16 Listopada 2015 przez grzegorzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Hej.Ja i moi znajomi oddajemy od lat uszkodzone wklejki do Sławka,serwis Salar na ul.Waliców . Edytowane 20 Listopada 2015 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Polecam serwis u SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO na ul ŻELAZNEJ tel 532-510-800- gość ma wieloletnie doświadczenie, i naprawia nie tylko wklejki... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Troszkę już poużywałem kija no i nic się nie dzieje więc tylko można pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam, panowie prosiłbym o pomoc w moim kongerze iri lucku 270 na spigocie czasem robi się luz co skutkuje rozkladaniem się wędki podczas zarzucania co jest denerwujące, znalazł by się ktoś z nie dalekiej odleglości od Oświęcimia małopolskiego, kto ewentulanie podjął by się wymiany spigotu w wyżej wymienionej wędce, z góry dziekuę pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A po co wymieniać? Pryśnij grafitem w "szpraju" i po problemie. To jest element który się wyciera i co jakiś czas trzeba prysnąć. Spigot jak nowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 W tym dość szybko się wytarł, w żadnej z wędek w takim krótkim czasie się to nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No nie wiem jak szybko ale to normalne zjawisko. Kup grafit, pryśnij cieniutko i po problemie. Jeśli przypadkiem byś prysnął za dużo, to najdrobniejszy papier ścierny i lekkie szlifowanko. Aa, i taka drobna rada. Zaklej taśmą maskującą i kawałkiem gazety blank poniżej łączenia, bo jak pryśniesz może troszkę tam polecieć. Znam majstra który tak zrobił 2 razy i to nie byłem ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 W moim prawie nowym Iry, też zaczynało się to dziać w zeszłym roku. Irytujący moment, kiedy część szczytowa leci w kierunku wody i robi wielkie chlup w miejscu, w którym żerowała pokaźnych rozmiarów kluska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ten typ tak ma ale ile radości jak się uda wyciągnąć szczytówkę przecież to grubo ponad 100cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) W moim prawie nowym Iry, też zaczynało się to dziać w zeszłym roku. Irytujący moment, kiedy część szczytowa leci w kierunku wody i robi wielkie chlup w miejscu, w którym żerowała pokaźnych rozmiarów kluska To sie ciesz ze wyłowiłes zaraz szczytówkę Ja minionego lata zanurkowałem do Odry po szczytówke mówię serio ! a na brzegu sie ludzie pukali wczoło co za gość aja no co ! juz takich nie produkuja ale sie udało wymacac Swietna rada z tym sprayem grafitowym bo mnie ten problem tez dotyczy a miotac nieraz cza mocno woblerkiem co by polecial Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Greg #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To sie ciesz ze wyłowiłes zaraz szczytówkę Ja minionego lata zanurkowałem do Odry po szczytówke mówię serio ! a na brzegu sie ludzie pukali wczoło co za gość aja no co ! juz takich nie produkuja ale sie udało wymacac To jak to było ? Nie zatrzymała Ci się szczytówka na końcu zestawu? Wobler/guma czy na co tam łowiłeś przeleciała przez przelotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Wychodzi na to, że taka przypadłość tego modelu...mój też tak ma Przez tego kija mam nowy nawyk przy łowieniu dwuskładami...co jakiś czas sprawdzam czy nie zrobił się luz Już raz lata temu wystartował mi górny skład i wbił się niczym oszczep w dno za kapeluszami Jako pocieszenie dodam, że nie był to IRI... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez noname Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, panowie prosiłbym o pomoc w moim kongerze iri lucku 270 na spigocie czasem robi się luz co skutkuje rozkladaniem się wędki podczas zarzucania co jest denerwujące, znalazł by się ktoś z nie dalekiej odleglości od Oświęcimia małopolskiego, kto ewentulanie podjął by się wymiany spigotu w wyżej wymienionej wędce, z góry dziekuę pozdrawiam. Kup grafit Mikago i problem z głowy. http://allegro.pl/mikado-grafit-w-plynie-10ml-wzi03-i5866159070.html Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Od kilku lat nie mam takiego problemu w żadnych kijkach. Kupiłem grafit w sparyu Mavera i zimą traktuje nim wszystkie kijki których łącza wydają mi się podejrzane. Stosuję go też do batów i tyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A jak będziesz miał kłopoty z kupnem szpraju ( co się zdarza...) to , doraźnie, zwykły miękki ołówek też da radę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi