Marcin P. Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Grafit znajdziesz pewnie w każdym lepiej wyposażonym sklepie wędkarskim. Jak nie to internet i spray masz na drugi dzień Metody z ołówkiem nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wychodzi na to, że taka przypadłość tego modelu...mój też tak ma Przez tego kija mam nowy nawyk przy łowieniu dwuskładami...co jakiś czas sprawdzam czy nie zrobił się luz Już raz lata temu wystartował mi górny skład i wbił się niczym oszczep w dno za kapeluszami Jako pocieszenie dodam, że nie był to IRI... U mnie kijek już trzeci sezon śmiga i praktycznie od początku tak miałem (kupiłem używany ),ale myślałem, że ten typ tak ma skoro to nie jest budżetowy kijek, więc co jakiś czas sprawdzałem połączenie . Mam nadzieje, ze po przeczytaniu tego tematu moje problemy miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To jak to było ? Nie zatrzymała Ci się szczytówka na końcu zestawu? Wobler/guma czy na co tam łowiłeś przeleciała przez przelotki? Zyłka sie zerwała i przy kołowrotku i poleciała z kawałkiem zyłki szczytówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No to możesz serio mówić o niezłym pechu Grafit załatwi sprawę. Swoja drogą przed nowym sezonem też w 2 wędkach muszę prysnąć bo już "kończy" mi się spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dzięki panowie za rady, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Też mam IRI Lucky i u mnie też występuje ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No to możesz serio mówić o niezłym pechu Grafit załatwi sprawę. Swoja drogą przed nowym sezonem też w 2 wędkach muszę prysnąć bo już "kończy" mi się spigot Prawdziwy pech to byłby jak bym nie wyłowił tej szczytówki ,a tak obyło sie na początkowym wkur*ieniu i obawie ze juz takiej wedki nie dostane tym silniejsza była moja motywacja do działania ale opłaciło sie pól biedy ze akurat na dworze było goraco bo to gdzes w lipcu/sierpniu mozna sie było rozebrac do bokserek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witajcie, mam Fenwicka Aetosa z pękniętym korkiem(pęknięcie jest na około), do tego uchwyt(Fuji Skss) jest przekręcony i lubi się ruszać podczas walki z rybą. Czy moglibyście powiedzieć ile mniej więcej kosztowałaby naprawa tego uszczerbku? Bardzo mi zależy na tym kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Kij jednoczęściowy ? I uszkodzona nakrętka z korkiem na foregripie ? Tzn od strony przelotek ? Edytowane 22 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dwuczęściówka, pęknięty od strony dolnika. Patrząc na fotę przelotki są po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Wiem... czyli trzeba zdemontować rear i od tyłu wymienić korek na nakrętke lub też i nakrętke jeżeli się odkręca. Chociaż wydaje mi się ze się odkręca z powodu złej konstrukcji bo pod obciążeniem (hol ryby) naciskasz na nakrętke i się odkręca Np na taki zestaw Lub dorobić z korkogumy czy innego dostępnego materiału ... Naijprostsze rozwiązanie na pęknięcie. Zalej klejem dwuskładnikowym później miejsce klejenia papierem ściernym wyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Doraznie tak jak kol. pisal to cienka warstwa kleju bezbarwnego (np. poxipol ) posmarowac i mocno docisnac a nadmiar kleju zebrac. Po wyschnieciu przeszlifowac i bedzie dzialalo tylko bedzie troszke widoczna mala kreseczka w miejscu klejenia. A jak fahowo to trzeba demontowac rear i wymienic uszkodzona czesc na nowa albo pokusic sie o przebudowe calego dolnika na jakis wlasny projekcik. Co polecam bo nowa szata zawsze cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ile taka przeróbka +- może kosztować w pracowni? Ja to już i tak skleiłem w połowie sezonu i się modliłem, aby tylko do końca jakoś wytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A nie lepiej zadać pytanie na @ masz tu tylu ARTYSTÓW na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Z powodu kilku pechowych sytuacji mam do naprawienia dwie wędki:- wymiana 2 przelotek w castingu,- złamana szczytówka 3 cm od góry w spinningu (trzeba dobrać przelotkę szczytową i prawdopodobnie zmienić rozmieszczenie pozostałych). W związku z powyższym szukam osoby, najlepiej w Toruniu lub okolicy, która podjęłaby się naprawy lub przynajmniej pomogła w rozwiązaniu problemu. Wprawdzie lubię majsterkować ale do tej pory nie kręciłem wędek więc wolałbym nie robić tego samodzielnie, a przynajmniej nie bez pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mogę pomóc, jestem z Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapturr Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W toruniu jest jeden fachowiec od tego mieszka na Podgórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 mam namiary na kolegę który naprawia sprzęt w dobrej cenie, można też zostawić wędki do naprawy u Zbyszka w Kleniu na ul. legionów pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jutro po południu dam Ci konkretne PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirall Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam pytanie po kupieniu spiningu założyłem kołowrotek przewinąłem żyłkę założyłem gumę o wadze 8 gram po próbie delikatnego zarzutu na sucho w połowie zarzutu usłyszałem trach patrze a po żyłce zjeżdża szczytówka. Reklamacja zostanie złamana? Pomocy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirall Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Spining to mistrall windflash 270 do 30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A skąd mamy wiedzieć jak do tego podejdzie serwis ... musisz iść zapytać u źródła ...jak nie to kupujesz nowe szczytowke za połowę ceny wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator boleni Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Powinni Ci uwzględnić bez problemu reklamacje! :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Reklamację pewnie uwzględnią, tylko ja bym się zastanowił czy na pewno chcę taką wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirall Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Czy szczytówka spiningowa może być w środku pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi