Skocz do zawartości

Naprawy i przebudowy wędek - kto i gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie po kupieniu spiningu założyłem kołowrotek przewinąłem żyłkę założyłem gumę o wadze 8 gram po próbie delikatnego zarzutu na sucho w połowie zarzutu usłyszałem trach patrze a po żyłce zjeżdża szczytówka. Reklamacja zostanie złamana? Pomocy!!!!!!!

Jak ciężką główkę użyłeś do tej 8 gramowej gumy? Jaki C.W. posiada Twój kij?

Kolego Wirall mam prośbę zanim utworzysz kolejny temat zapoznaj się proszę z zasadami tworzenia wpisów na forum.

Połączyłem obydwa Twoje tematy i przenoszę do poczekalni

http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/

• 3 tygodnie później...

W sklepie Brzana w Białymstoku doradza ci jeżeli chodzi o zbrojenie wędzisk, ale tylko tyczka ,bat spławik. Młoda Emilka jest w kadrze narodowej Polski,jest dobra w te klocki to ci profesjonalnie doradzi. Serwis kołowrotków był dobry w sklepie na Krakowskiej, ale niestety zmarł człowiek który się tym zajmował. Ale warto tam zapytać ,może będą coś wiedzieli

Dzięki za info. Sklep na Hetmańskiej odwiedzam co jakiś czas, bardzo lubię i szanuję obie Panie :) Piesio też jest sympatyczny i przyjacielski ;)

Dziwne, że w mieście wojewódzkim nikt nie zajmuje się profesjonalnie chociażby serwisowaniem kołowrotków. Inna sprawa, że większość tutejszych wędkarzy odbiega od jerkbaitowego wzorca, potencjalnych klientów jak na lekarstwo...

Edytowane przez cristovo

• 2 tygodnie później...

W Łomży kiedyś był facet, który naprawiał wędki. Sam zawoziłem mu ze 2 czy 3 szt. połamańców i robił to bardzo dobrze. Ale było to dawno temu i nie byłem od czasu kiedy naprawił dla brata PowerMesh i ten strzelił mu na metrówce :P  Szczupaka wyjął, sam nie wiem jak  B) Co do serwisu kołowrotków to miałem propozycje serwisu od Pana z tego sklepu wędkarskiego, który jest z tyłu(nie pamiętam nazwy). Ale jakoś się nie skusiłem na ten serwis. Bieda na podlasiu z takimi rzeczami jak i z rybami  <_<

• 2 miesiące temu...

Witam Posiadam team dragona 295cm 10-28cw, pekla mi druga czesc za raz za laczeniem, czyli ulamane jest ok. 8-10cm dolnej czesci szczytowki. Znajdzie sie ktos kto moze doradzic, czy mozna to naprawic, np przerobic na laczenie typu spigot??

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka