Wirall Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zara na początu 1 sekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mam pytanie po kupieniu spiningu założyłem kołowrotek przewinąłem żyłkę założyłem gumę o wadze 8 gram po próbie delikatnego zarzutu na sucho w połowie zarzutu usłyszałem trach patrze a po żyłce zjeżdża szczytówka. Reklamacja zostanie złamana? Pomocy!!!!!!!Jak ciężką główkę użyłeś do tej 8 gramowej gumy? Jaki C.W. posiada Twój kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Niech ktoś poprawi temat, bo aż boli ta literowka. Dzięki. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez kleniu25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kolego Wirall mam prośbę zanim utworzysz kolejny temat zapoznaj się proszę z zasadami tworzenia wpisów na forum.Połączyłem obydwa Twoje tematy i przenoszę do poczekalni http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirall Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chodzi mi o główkę 8 g i gumę 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Czy szczytówka spiningowa może być w środku pustaNawet powinna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Z Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, koledzy orientujecie się gdzie w Warszawie mogę wymienić uszkodzoną przelotkę ( trzecią od szczytu) ?.Pękł wkład i tnie plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Na żelaznej jest majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, koledzy orientujecie się gdzie w Warszawie mogę wymienić uszkodzoną przelotkę ( trzecią od szczytu) ?.Pękł wkład i tnie plecionkę. Kup przelotkę z takim samym wkładem i go wymień,bez kombinacji i szybko,już ten temat był poruszany na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Koledzy z Podlasia, będę wdzięczny za ujawnienie (się) fachowców w dwóch dziedzinach okołowędkarskich, najlepiej z miasta powiatowego Białystok: - zbrojenie wędzisk- serwisowanie kołowrotków Pozdrawiam cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Chyba zbyt wielu odpowiedzi w tym temacie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kurka wodna, 300 tys. mieszkańców i ani jednego rodbuildera, nikt nie rozkręca Stelek czy Turków? To może chociaż pochowali się na prowincji, gdzieś po chałupach nad Narwią czy inną Supraślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 W sklepie Brzana w Białymstoku doradza ci jeżeli chodzi o zbrojenie wędzisk, ale tylko tyczka ,bat spławik. Młoda Emilka jest w kadrze narodowej Polski,jest dobra w te klocki to ci profesjonalnie doradzi. Serwis kołowrotków był dobry w sklepie na Krakowskiej, ale niestety zmarł człowiek który się tym zajmował. Ale warto tam zapytać ,może będą coś wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Dzięki za info. Sklep na Hetmańskiej odwiedzam co jakiś czas, bardzo lubię i szanuję obie Panie Piesio też jest sympatyczny i przyjacielski Dziwne, że w mieście wojewódzkim nikt nie zajmuje się profesjonalnie chociażby serwisowaniem kołowrotków. Inna sprawa, że większość tutejszych wędkarzy odbiega od jerkbaitowego wzorca, potencjalnych klientów jak na lekarstwo... Edytowane 23 Maja 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 To może chociaż w Łomży, Suwałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Co do serwisu kołowrotków - zajrzyj do sklepu Szczupak na os. Słoneczny/Zielone...Stelki bym nie powierzył, ale na przegląd/czyszczenie/smarowanie kilka kołowrotków zostawiałem i wygląda na to, że wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass333 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Kolega uszkodził fenwicka aetos 190 cm 7-21, reklamacja uwzględnieniona czeka na nowy kij. Solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) też zostawiłem...szkoda gadać co zrobili z mojego teamdragona teraz to wstyd oddać do serwisu. Wędki super buduje kolega Wobi z Bielska Podlaskiego. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez adi203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jaki kołowrotek masz do przeglądu i co mu dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 W Łomży kiedyś był facet, który naprawiał wędki. Sam zawoziłem mu ze 2 czy 3 szt. połamańców i robił to bardzo dobrze. Ale było to dawno temu i nie byłem od czasu kiedy naprawił dla brata PowerMesh i ten strzelił mu na metrówce Szczupaka wyjął, sam nie wiem jak Co do serwisu kołowrotków to miałem propozycje serwisu od Pana z tego sklepu wędkarskiego, który jest z tyłu(nie pamiętam nazwy). Ale jakoś się nie skusiłem na ten serwis. Bieda na podlasiu z takimi rzeczami jak i z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam Posiadam team dragona 295cm 10-28cw, pekla mi druga czesc za raz za laczeniem, czyli ulamane jest ok. 8-10cm dolnej czesci szczytowki. Znajdzie sie ktos kto moze doradzic, czy mozna to naprawic, np przerobic na laczenie typu spigot?? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Spigot i tak wchodzi w szczytówkę więc może być ciężko, na pewno w Dragonie da się dokupić nową część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Chyba będzie lepiej jak kupisz nowy element, ale popytaj jeszcze jakiś speców od rodbuldingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Z ta szczytowka bedzie ciezko bo to model 2009 Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Daj fotkę i zmierz ile wchodzi dolnik w górny skład. Obawiam się ze tulejka nie wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi