mercoss Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dzięki, pisałem, ale termin powala. Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Chłopaki możecie polecić kogoś w Krakowie do naprawy złamanej szczytówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Ja forumowy kolega voldemort nie ogarnie to nikt nie ogarnie ???????? Polecam użytkownika ) Edytowane 16 Stycznia 2018 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zadzwoń do Pana Krzysztofa Zielińskiego (Fisching Art) nikt profesjonalniej chyba nie zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 A jak jest czas i chęć to polecam wysłać albo zawieźć mistrzowi Polski w modelarstwie Panu Markowi Braciakowi z Wrocławia. Mistrz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ... a ja to już nie raz przerabiałem i przekornie oraz szczerze powiem tak : trzeba szukać nowej. Ta już nigdy nie będzie pewna i zmieni swoją pracę. Ratować można , ale tylko po to by była "cała" i może jako zapas. Wiem , że "boli" lecz czasami trzeba podjąć męską decyzję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jest jeszcze opcja zrobienia wklejki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Watki polaczone. Warto zerknac tez do dzialu Rodbuilding to tego watku: Szukam rodbuildera / pracowni - http://jerkbait.pl/topic/8048-szukam-rodbuildera-pracowni/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekc90 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Witam szukam osoby bądź serwisu z Warszawy i okolic który podejmie się naprawy wędki savage Gear parabellum spin 279cm 10-34g pekniecie w połowie górnego składu Edytowane 5 Maja 2019 przez Maciekc90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Witam, ja z podobnym problemem. Poszukuję fachowca ze Śląska, który ogarnie dwa tematy. Na ostatniej wyprawie kolega usiadł mi na szczytówce DAM Microflex 7-15 g, 230 cm, szczytówka, złamała się dosłownie 3 cm od szczytowej przelotki, kijek całkowicie nowy, paragon oczywiście zaginął. W caście st. croix wrc868mxf pękł mi porcelanowy wkład przelotki, czwartej od góry. Mógłbym to serwisować u Żbika, ale pewnie długo by trwało i wolałbym oba kijki zrobić za jednym razem. Mieszkam w okolicy Tarnowskich Gór, pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierat Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Szukam kogoś (najlepiej w Lubuskiem) kto podejmie się naprawy Robinsona Diaflexa 2.55 5 do 15, skróconego w części szczytowej o jakieś 7 cm.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Cześć. Kumpel poszukuje pracowni Wędkarskiej w Szczecinie lub okolicach. Popsuła mu się wędka i chce ja naprawić. Coś z przelotka mu się stało nie znam szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 No to piszesz w wyszukiwarce szukam pracowni szczecin, a potem yeb enter i pozamiatane ...Na życzenie link podrzucę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Sławek a daj linka tyle lat w Szczecinie mieszkam i oprócz dawno zamkniętego Xrods o niczym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Poproszę o linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Polecam Kolegę Mariusza @markir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Pisz do Mariusza @markirMam 3 wędki wykonane przez niego i jestem mega zadowolony. http://jerkbait.pl/topic/94277-projekty-rodbuilder%C3%B3w-bez-swoich-w%C4%85tk%C3%B3w-na-forum/?fromsearch=1 Edytowane 2 Lipca 2019 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Dzięki Wszystkim za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Może ktoś wie kto naprawia kije w Olsztynie lub okolicy. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allinpik Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Witam po długim czasie szukam ludzi zajmujących się naprawami wędek w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witam. Ludzie dobrej woli, proszę o pomoc. Historia w skrócie:-dzisiejsza zasiadka nocna na grunt,-w samochodzie dodatkowo spakowany spinning (dragon guide select thrill 10-35g),-po 2 w nocy atak ulewy i burza,-pośpieszne pakowanie do samochodu... no i finalnie zgniotłem trzecią przelotkę od szczytówki (wyleciała) porcelana,-płacz i lament. Czy ktoś podjąłby się na nowo wklejenia, jakiś namiar... itd. Będę wdzięczy za pomoc. Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Witam kolegów, czy ktoś z was miał może kiedyś sytuacje, w której pod lakierowaniem omotki pojawiło się powietrze ? Kupiłem jakiś czas temu CD Taiaha, w którym były wymieniane przelotki u Pana Kawalca i prawie każda przelotka wyglada jak na zdjęciu poniżej. Lakier jest tez delikatnie popękany. Co dziwne przelotki pomimo tego siedzą na kiju bardzo stabilnie i nie wydają żadnych dźwięków. Czy polecacie przezbrojenie kija na nowo czy oprócz względów estetycznych nie ma większego zagrożenia ? Pozdrawiam serdecznie https://zapodaj.net/170ee27c5913b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) U Kawalca taka "sztuka"?Chyba kijek znosił znaczne "gięcie" i w wyniku tego lakier puszcza. Jeśli nić trzyma przelotkę stabilnie, raczej nie ma powodu do niepokoju. Podobno w StC, to norma. Moja tajka, w fobrycznym zbrojeniu, ma wciąż całe omotki.Może jakaś głowatka by je napowietrzyła ale nie mam farta takiego. Edytowane 26 Września 2020 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 U Kawalca taka "sztuka"? Tez jestem zdziwiony, ale kij mam z drugiej ręki i tak twierdzi poprzedni właściciel. Pokrowiec tez jest Kawalec wiec całkiem możliwe choć różne rzeczy w życiu widzialem. Dziwi mnie tez fakt, ze kij 25lb o potężnej mocy zbrojony jest na pierwszej przelotce z jedną stopką. Myśle, ze jednak zainwestuje trochę w ten patyk i jednak przezbroje go pod siebie bo sam blank jest po prostu bajeczny do moich potrzeb cięższego łowienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi