nixon69 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzień dobry, Po zakupie radość trwała rok...podczas tegorocznego, wiosennego pobytu w Szwecji złamałem w górnej części wspomniany w tytule kijek. Mam w związku z tym pytanie...gdzie kupić top tej wędki lub chętniej gdzie naprawić?? shimano lesath, 2.7m, 20-50 cw; Proszę o pomoc pozdrawiam nixon Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez nixon69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja się dołączę do tematu, czy ktoś wie gdzie można kupić drugi skład do kijka shimano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ja nosiłem do miejsca gdzie kupiłem wedkę. Troche czekałem bo poszła do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auratus Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam tak jak w temacie jestem z okolic Sochaczewa i szukam osoby która podjęła by się wymiany 2 porcelanek w przelotkach w wędce muchowej. Z góry dziękuję za pomoc chętnym podaje numer telefonu 668-403-724. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam.Potrzebuje pomocy w temacie szczytówki do Fenwicka HMG GRAPHITE 8' #6 .Wędka przyniesiona do mojej pracowni w celu naprawy , ale jeszcze jest na gwarancji ,ale kolego ma problemy bo tam gdzie ja kupił już sklep nie istnieje .Strzeliła szczytówka podczas machania linką ,może sie udało by zdobyć nową w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mi to się wydaje, że sklep tylko pośredniczy w realizacji gwarancjii. Proponowałbym z tym tematem zwrócić się do przedstawiciela marki na Polskę: http://www.fenwick.com.pl/kontakt.html. Jeśli kijek jest z oficjalnego źródła i są jakieś papiery, nie powinno być problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam kolegówMam prośbę, sezon zaczęty nad naszą wisłą no ale cóż przy zarzucaniu strimer zachaczył o przelotkę "mój błąd" i wyrwało przelotkę.Potrzebuję pomocy gdzie u nas na śląsku mogę naprawic mojego graysa . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W przelotce zostal kawalek szczytowki?Czy sama przelotka wyszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeżeli blank nie został uszkodzony to masz kilka możliwości:-poszukać w swoim mieście albo okolicy jakiejś pracowni rodbuilderskiej – powinni mieć na stanie lakier i nici, z przelotkami różnie bywa jeśli pracownia się nie zajmuje zbrojeniem muchówek –ale zawsze można ściągnąć z jakiejś innej pracowni-poszukać na różnych forach kogoś z okolicy kto zbroi kije – z tego co kojarzę ktoś taki funkcjonuje w Twojej okolicy –ale nie pamiętam na którym forum widziałem /u szczurka albo FFF/ Napisz posty na kilku forach jaki to kij i która przelotka poszła – ja w ten sposób znalazłem kolegę który robił już takie Streamflexy jak mój. Dobrał idealnie omotkę i przelotkę. Śladu nie widać.- zadzwonić do kilku pracowni robiących muchówki (Wrocław, Kraków, Kraśnik, Lublin itd. –w którymś wątku sa wymienione chyba wszystkie polskie pracownie) , powiedzieć jaka jest sytuacja, i jeżeli będą mieli odpowiednie komponenty –wysłać tam gdzie oferta będzie najtańsza. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) ok dzięki koledzy sama przelotka tj. czwarta od szczytówki zachaczył strimer przy wymachnięciu i poszła rok przerwy i wyszedłem z wprawy nie wiem jak sie dodaje foto tak to dałbym do wglądu Edytowane 10 Stycznia 2014 przez pinqwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Orientujecie się może ile kosztuje naprawa złamanej szczytówki?Czy w pracowniach wymieniają cały skład na nowy i biorą komponenty ze złamanego elementu czy sztukują jakoś złamany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wklej fotkę jak jest złamany, albo opisz chociaż bo tak to ciężko stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dużo zależy od pracowni i od tego czy masz gwarancję , a jak nie masz gwarancji to naprawa odbędzie się jak ty będziesz chciał ... chcesz klei to skleja .. chcesz nowy to dadzą nowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jak masz sn blanku proboj naprawy gw. Mhx ma chyba lifetime warranty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 qowax001 złamanie ok 5 cm od szczytowej przelotki ( cały element ułamany),gwarancja jest z fishing center jeszcze 2 lata,tylko raczej jej nie uwzględnią bo to z mojej winy się stało.Ciekawi mnie to ile kosztowałoby wymiana elementu na nowy z przełożeniem komponentów bo sklejenie mnie nie satysfakcjonuje.Napisałem już do nich i czekam na odp ale chciałem zapytać też Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kiedyś p. Irek twierdził że jak ktoś przyniesie wędkę budowana przez nich i przyzna się ze to z jego winy a nie będzie sciemnial to poniesie tylko koszt nowego elementu. Ale jak jest naprawdę to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Otrzymałem odpowiedź jest tak jak napisałeś @Tomasz Es 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A jaki to kij, miałem poppinga ciętego od góry jakieś 5cm i to zrobiło z niego bardzo ciekawe, uniwersalne, wędzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auratus Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam. Jestem z Teresina koło Sochaczewa. Posiadam wędkę muchową Cormorana w klasie 7/8,wędka jest 2 składowa, wędka posiada przelotki porcelanowe w 2 składzie. Czy jest ktoś z Sochaczewa lub okolic kto by dał radę przezbroić mi wędkę na przelotki typu "Snake" w 2 składzie.Mój email - rszymanski369@gmail.comPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 odgrzewam temat...po informacji z Normarku o braku możliwości kupna nowego topu pozostaje naprawa...szukam zatem kompetentnej osoby w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A moglbys napisac z czyjej winy "poszedl"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A moglbys napisac z czyjej winy "poszedl"? Banalnie...przy rzucie główką 15 gram z dużą dość gumą, krótkim strzałem z nadgarstka;) ...więc albo wada kija albo uszkodzenie w trakcie użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 jezeli byla nowa, to nadal masz gwarancje http://fish.shimano-eu.com/publish/content/global_fish/en/nl/index/customer_service0/authorized_warranty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Myślę że niejeden forumowy rodbuilder bardzo dobrze naprawi ten kijek. Trzeba zapytać.Gdybyś był z Łodzi, to dałbym Ci namiar na dobrego naprawiacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Po sprawie, nowa szczytówka zrobiona przez Z. Kawalca, wędka cacuszko Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez tomaszpachalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi