andrklim Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 W Gdyni masz Pracownię Northrods Konrada Wiśniewskiego http://northrods.pl/index.php?page=strona-glowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Polecę również Łukasza. Sądzę, że będzie szybciej i rozsądniej jak w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Gdańsk - Pracownia Rodmas Łukasza MasiakaGdynia - Pracownia North Rods Konrada WiśniewskiegoGdańsk - Sklep WC Tomek @TarłośNowy Dwór Gdański - Rafał @Dąbek Znalazłoby się jeszcze pewnie kilku fachmanów w okolicy Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To samo pytanie, tylko okolice Szczecina/Stargardu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 To samo pytanie, tylko okolice Szczecina/Stargardu ?Masz wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tak zdecydowanie tak MARKIR polecam gościa i zrobi to profesjonalnie ,pozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Panowie, co to o - Grzesiu Politowskim zapomnieliście ?Chyba jeden z pierwszych zbrojmistrzów w Trójmieście, zbroił dla Anosa, Rodmasa i dla North Rods czasami coś dłubie Jak dla mnie NR 1, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Panowie, co to o - Grzesiu Politowskim zapomnieliście ?Chyba jeden z pierwszych zbrojmistrzów w Trójmieście, zbroił dla Anosa, Rodmasa i dla North Rods czasami coś dłubie Jak dla mnie NR 1, polecam 2-krotnie napisaliśmy o North Rods, a Pan Grzegorz chyba teraz z Konradem pracuje, z tego co się orientuję. Tak więc nikt o Panu Grzegorzu nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Łukasz zgodził się mi pomóc. Dziękuję za przekierowanie do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toman Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam możecie kogoś polecić kto naprawia kołowrotki i kogoś kto naprawia wędki chyba że kogoś kto zrobi jedno i drugie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtoked Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witaj do naprawy wędek mogę Ci z pełną odpowiedzialnością polecić kolegę filser (ten sam dział, kilka wątków niżej), Piotr (filser) kompletnie przerabiał mi wędki , zrobił to rewelacyjnie a co najważniejsze , że zrobił to za przystępne pieniądze. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Tu masz specjalistę od kołowrotków http://jerkbait.pl/user/52376-j%C3%B3zef-lesniak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toman Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczesta Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Mam nadepniętą bolonke firmy JAD trzeci segment od dołu na mój chłopski rozum są dwa wyjscia wymiana segmentu lub wstawka mysle jakies 15 cm poczatek wstawki 13,3mm -13,8mm zewnętrzne wymiary . Ktos pomoże ? mój tel 606-455-166 Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Markir , pisz do Niego poradzi sobie bez problemu Edytowane 17 Września 2015 przez tymof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Cześć. Dziś w pośpiechu pakowałem się na ryby i oparłem HMG o bok auta. Zapakowałem resztę wędek do auta no i zapomniałem o monoblanku... Przy cofaniu wędka poleciała na polbruk i przejechałem po niej. Niestety węgiel w konfrontacji z naciskiem opony poddał się wzdłużnie a 3 przelotki zostały zmiażdżone. Kij nadal jest w jednym kawałku, ale około 20 cm blanku jest pęknięte. Domyślam się, że nie ma co naprawiać blanku, ale pewnie da radę zrobić z niego 2-skład dobierając jakiś inny element szczytowy. Jakby znalazł się ktoś kto podejmie się przeróbki kija to zapraszam na PW. Jest to dokładnie HMG66MH-FC. Ewentualnie mogę oddać ten kij na komponenty gdyby ktoś zaproponował jakiś fajny blank i dopłacić do reszty. Nie musi być podobny parametrami, chętnie coś w stylu 6'6" - 7' o mocy M - ML do jakiś 14lb lub typowy crankbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kamil, może jak ktoś się znajdzie do reanimacji to opiszecie to na forum w tym wątku. Taki temat może być bardzo interesujący dla innych - różne rzeczy się potrafią wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Aktualnie kij wygląda tak: Od dołu są 3 całe przelotki a blank strzelił za 4 omotką od dołu. Od góry ostało się 5 przelotek ale między 5 a 6 omotką od góry jest uszkodzony blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 No to jestem bardzo ciekawy jak skończy się ta historia. Szkoda wędki ... ale takie przypadki się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dlatego tacham kije w tubie.Szkoda kija, współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 W takim miejscu go rozjechales ze ciezko bedzie to poskladac w jakas logiczna calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A nie można Fenwicka reklamować na zasadzie gwarancji? Tak jak Phenixa czy MHX lub inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Gwarancej maja wieczysta z tego co pamietam, ale nie wiem na jakich warunkach. Przy takim uszkodzeniu to zdecydowanie z winy uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 No ok, tylko jeśli mają podobnie skonstruowaną gwarancję jak Phenix czy MHX, gdzie płacisz jakąś kwotę za przesyłki, to nikogo nie obchodzi w jakich okolicznościach powstało uszkodzenie. Płacisz ustaloną kwotę i dostajesz nowy blank i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Sadze ze Kamil nie bedzie mial najmniejszego problemu, zeby sie dowiedziec jak sie postepuje z ta gwaracja u fenwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi