Skocz do zawartości

Naprawy i przebudowy wędek - kto i gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, co to o - Grzesiu Politowskim zapomnieliście ?

Chyba jeden z pierwszych zbrojmistrzów w Trójmieście, zbroił dla Anosa, Rodmasa i dla North Rods czasami coś dłubie :)

Jak dla mnie NR 1, polecam :)

2-krotnie napisaliśmy o North Rods, a Pan Grzegorz chyba teraz z Konradem pracuje, z tego co się orientuję. Tak więc nikt o Panu Grzegorzu nie zapomniał ;)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witaj do naprawy wędek mogę Ci z pełną odpowiedzialnością polecić kolegę filser (ten sam dział, kilka wątków niżej), Piotr (filser) kompletnie przerabiał mi wędki , zrobił to rewelacyjnie a co najważniejsze , że zrobił to za przystępne pieniądze.

Pozdr.

• 1 miesiąc temu...

Cześć.

Dziś w pośpiechu pakowałem się na ryby i oparłem HMG o bok auta. Zapakowałem resztę wędek do auta no i zapomniałem o monoblanku... Przy cofaniu wędka poleciała na polbruk i przejechałem po niej.

Niestety węgiel w konfrontacji z naciskiem opony poddał się wzdłużnie a 3 przelotki zostały zmiażdżone. Kij nadal jest w jednym kawałku, ale około 20 cm blanku jest pęknięte.

Domyślam się, że nie ma co naprawiać blanku, ale pewnie da radę zrobić z niego 2-skład dobierając jakiś inny element szczytowy.

Jakby znalazł się ktoś kto podejmie się przeróbki kija to zapraszam na PW. Jest to dokładnie HMG66MH-FC. Ewentualnie mogę oddać ten kij na komponenty gdyby ktoś zaproponował jakiś fajny blank i dopłacić do reszty. Nie musi być podobny parametrami, chętnie coś w stylu 6'6" - 7' o mocy M - ML do jakiś 14lb lub typowy crankbait.