karolkrause Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam Koledzy jakie stosujecie ocieplacze pod spodniobuty oddychajace do brodzenia w zimnej wodzie. Czy standadowo bielizna termiczna+polar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Myślę, ?źe na darmo nie wyrzuciłem kaski. http://allegro.pl/lemigo-ocieplacz-woderow-spodniobutow-roz- xl-i1870347700.htmlDość gruby, wygodny polarek, rokuje całkiem dobrze. Jakieś thermo/meryno pod sp?łd i w zasadzie, na jesień i wiosnę będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Waldi własnie oglądałem ten ocieplacz na alledrogo Czy rozmiarowka jest jak najbardziej realna czy moze trza brać jakąś popraweczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Moja metoda na niskie temperatury, to neopreny. Natomiast jak jest trochę chłodniej, ale nie mocno zimno i oddychacze wystarczą, to spodnie i bluza f-my Kwark (firma polska i ceny dobre, plus uszyją na wymiar) z Polartecu Powerstretch.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Przed zimnem zabezpieczam się w następujący spos?łb (ciepło i wygodnie): cienkie kalesonyThermal Pro overallpolarowe kalesony z Decathlon'uskarpety z wełny merynosaspodniobuty oddychające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Polecam forum ngt.pl. Po przeczytaniu kilku wątk?łw kupiłem kalesony polipropylenowe, tzw lvl2 gen II stosowane przez US Army.Rewelka, 44zł a cieplutko i przyjemnie.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iroo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Odgrzeję kotleta. Jak z perespektywy czasu wygląda stosunek ceny do jakości powyższego ocieplacza Lemigo? Warto się nim zainteresować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Używam go drugi sezon i spełnia swoje zadanie. Wygodny, ciepły i lekki. Po dwóch sezonach nie widać śladów zużycia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Potwierdzam słowa kolegi.Jest stosunkowo lekki , nie krępuje ruchów , ciepły i jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi