Jeziorm 1 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Szukam akumulatora do silnika ( elektryk) wiecie gdzie szukac w PL w dobrych cenach?Może ktoś ma kto chce sprzedać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1. Nie wierze, zeby jakikolwiek akumulator sprawnie podzialal 8 lat. Gumo To daje radę U mnie trzy lata u kolegi trzy i z tego co wiem kolejne trzy też da radę. Gdybyśmy nie kupowali wynalazków typu uj wie skąd to nie było by powodów do narzekań. ps. Trojan swego czasu był JEDYNYM dostawcą aku dla MINN KOTA nie wiem czy to się zmieniło ale wątpię bo marka porządna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Też polecam sklep na Kruczej, sprzedawca pełna profeska no i prostowniki mają jedne z lepszych na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jeziorm 1
Szukam akumulatora do silnika ( elektryk) wiecie gdzie szukac w PL w dobrych cenach?Może ktoś ma kto chce sprzedać?
pozdrawiam
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi