Michu 84 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam wszystkich castingowcow. Chcialbym wreszcie skompletowac swoj pierwszy zestawik z multikem. Nastawiam sie na typowy jerking (przynęty 40- 80g)i ma pytanie odnosnie wielkosci multiplikatora. Czy shimano calcutta 200 bedzie odpowiednia czy za mala do takiego zestawu i lepiej wziac 400?? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam. Moim zdaniem numer 200- zdecydowanie. Przynajmniej gdybym ja miał wybierać pomiędzy 200 a 400 do przynęt, które podałeś. 200 miałem w ręku, natomiast 400 nie, ale to już chyba kołowrotek bardziej na morze(?)PozdrawiamHerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam Mam Calcutte 201 używam do jerków od ok 40 -do ok 90 gram i sprawuje się znakomicie, szczerze polecam.TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 84 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzieki za pomoc Panowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 a tak przy okazji to mam do sprzedania wersją 201 B Oczywiście jak zwykle u mnie za rozsądne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Cześć,Również potwierdzam, że 201 będzie pasowała jak ulał. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi