cyprys19 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wstawiaj fotki bezpośrednio przez Jerkbait,bo inaczej za jakiś czas wszystko Tobie zniknie.Fajne oczka,a i z woblerami widać znaczny postęp-tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wstawiaj fotki bezpośrednio przez Jerkbait,bo inaczej za jakiś czas wszystko Tobie zniknie.Fajne oczka,a i z woblerami widać znaczny postęp-tak trzymaj.Dziękuję za uznanie niebawem wyskoczy atak jerków, ale to za jakiś czas bo to czasochłonne przynęty będą jeszcze inne oczka jestem w trakcie prac nad nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No i powstały takie oczka teraz tylko żel UV nałożyć wyciąć i korzystać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dziś przerwa w robieniu woblerów brak czasu, ale w miedzy czasie taką deseczkę sobie zrobiłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Damian gdzie jesteś ?? Nic nie wstawiasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Poczekaj do jutra coś bedzie gotowe I następne się robią ????????pomału do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) No to miało być jutro ale Co Tam takie jerkusie 5,5 I 7 cm jutro do czyszczenia I w lakier. Jeden wobler oklejony materiałem reszta aleminium I jeden hologram. Edytowane 25 Listopada 2017 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ciekawe ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ciekawe ☺Dzięki zobaczymy jak z łownością będzie rybom ma pasować ????????Niebawem nowe wobki boleniowe I sandaczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Damian przed zdjęciem doczyszczaj oczka , będzie jeszcze ładniej . A jerki ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nie czyściłem oczek bo to jeszcze nie koniec dziś idą do lakieru I dopiero bedzie efekt. Niebawem kolejna odsłona potem mała przerwa bo muszę do szpitala na kilka dni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No jak nie koniec to ok . Rób tak aby w wątku dawać już skończone wobki i wtedy nikt nie bedzie pisał, że oczka niedoczyszczone ( np. Ja ). I wtedy masz już spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Jedziemy dalej z amelinium poddstawowy sprzęt jest kupiłem za całe 2€????????Ja robię to tak amelinium kleje na taśme dwustronną potem wygładzam sobie amelinium, odciskam łuske I kleje na wobki szczeguły rysuje potem wiem podwujna robota, ale alum folie mam w domu a dwustronną taśme kupiłem kiedyś w promocji na wyprzedaży więc robię tak bo wrzystko mam pozdrawiam niebawem będą też wobki boleniowe ale z czasem. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 No to prace pełną parą jerki i sandaczowe zostało pomalować i wykończyć niebawem finalne fotki ale to za parę dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Damian. Ale lubisz sobie utrudniać. Zobacz jakie to proste, takim oto specyfikiem, zrobisz to ładniej, prościej i czyściej dla domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Damian. Ale lubisz sobie utrudniać. Zobacz jakie to proste, takim oto specyfikiem, zrobisz to ładniej, prościej i czyściej dla domu. Może mu tak wygodniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Damian. Ale lubisz sobie utrudniać. Zobacz jakie to proste, takim oto specyfikiem, zrobisz to ładniej, prościej i czyściej dla domu tasma alu.jpg zobacz co napisałem mam taśmę na stanie i folię Alu w domu dlatego robię tak a efekt jest taki sam jak z gotowej taśmy samoprzylepnej .Jak skończy się taśma to kupię gotową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Może mu tak wygodniej? Nie ważne czy wygodniej licza sie efekty a folia alu kturej urzywam jest tu w DE naprawdę gruba i solidna nie taka cieniutka jak u nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nie ważne czy wygodniej licza sie efekty a folia alu kturej urzywam jest tu w DE naprawdę gruba i solidna nie taka cieniutka jak u nas .U nas jest też gruba. Tessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Skoro liczą się efekty to tym bardziej powinieneś przerzucić się na taśmę samoprzylepną z rolki jak dla mnie najważniejsze żeby alu było cienkie i jednocześnie wytrzymałe. Właśnie ta "cienkość" pozwala świetnie odwzorowywać szczegóły. Dodatkowo nie trzeba nakładać 20 warstw lakieru żeby zgubić uskok na grzbiecie i brzuchu (granica alu-drewno). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Na pewno będę z takiej taśmy korzystał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Damianie, również i Ty doczekałeś się i jesteś od dziś pełnoprawnym "Twórcą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Damianie, również i Ty doczekałeś się i jesteś od dziś pełnoprawnym "Twórcą" Dziękuję ślicznie jutro wracam do pracy po parodniowym pobycie w szpitalu będę doskonalił pędzel oraz zakupiłem aerograf więc estetyka malowania bedzie na innym poziomie tak myślę. Pozdrawiam I jutro ruszam dalej po powrocie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 No to odrabiamy stracony czas boleniowe oklejone amelinium Sandaczowe już są pomalowane wkleje oczka polakieruje I niebawem wkleje fotki pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Damian taka rada, wstawiaj zdjęcia do wątku już z gotowymi polakierowanym woblerami tzw "na gotowo". Co prawda nie nabijesz takiej ilości stron ale Twój wątek zyska nieco na wartości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi