Damian83 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Damian taka rada, wstawiaj zdjęcia do wątku już z gotowymi polakierowanym woblerami tzw "na gotowo". Co prawda nie nabijesz takiej ilości stron ale Twój wątek zyska nieco na wartości Chciałem tylko pokazac że dzialam ponownie po dłuższej przerwie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 No i są sandaczowe 9cm tonące bezsterowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Kolejne jerki wyszły tak Niebawem na giełdzie wystawie kilka sztuk malych woblerów pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 No i przyszedł mikołaj przyniósł kilka woblerów na klenie okonie itd . :D wobki dostępne na giełdzie kilka sztuk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 No to mam I ja areo jak ocenicie pierwsze malowania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 stopy tez malowałeś ? Bardzo przyzwoicie ci wyszło . Jeżeli mogę coś podpowiedzieć , chodzi mi o boleniówkę , widać ,że woblerek jest obły , będzie ciężko wkleić oczka aby nie odstawały na rantach ( jeżeli mówimy o oczkach naklejanych ). Następnym razem wyfrezuj otworki pod oczka, spowoduje to ,że oczka ładnie się osadzą w korpusie i będzie bardzo ładnie wyglądało. Chyba że oczka namalujesz to będzie ok tak jak jest . Bardzo ładną łuskę zrobiłeś z amelinium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dziekuje bardzo za pochwały oczka namaluje jak radzisz bedzie lepiej, w drodze nowe korpusy już nastrugane, ale będę pracował tylko do 18 od 19stego do szpitala operacja wycinac będą mi raka więc z góry moderatora proszę o nie usuwanie wątku gdyby nie było przez jakiś czas fotek obiecuje nadrobie jak wyjde ze szpitala pozdrawiam wrzystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Prędzej wątek usuną Ci gdy będziesz szalał z tymi błędami, które tak bardzo rzucają się w oczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Nowy nabytek folia holograficzna wymiary 40cm na 1 metr Gdyby ktoś był zainteresowany mogę mu załatwić Cena 2,60€ pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) No to pora wskoczyć na następny poziom oto kilka fotek popperów mojego wykonania Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Damian83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No to jedziemy dalej małe wobki trzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No i na koniec woblery Boleniowe nie mają sterów bo czekam na nie. Więc wobki gotowe bez steru jeśli będą chętni mogę kilka zrobić a tak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Damian idzie Ci coraz lepiej ale popracuj wiecej papierem sciernym tzn tak żeby wszystko było równe i symetryczne. Nie ma się co tak śpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Postaram się a o które dokładnie chodzi? Bo boleniowe są symetryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No są postępy, ale tak jak mówi Patryk, więcej przyłóż się do obróbki papierem. Może i boleniowe są symetryczne, ale są takie trochę "dziwne".. Ja widzę, nadmiary jakiegoś materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Może dziwne są na fotach w realu są niebo lepsze pozdrawiam I uwagi biorę na klatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Może tak być, że na zdjęciu wygląda to inaczej Nie żebym się wszystkiego specjalnie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Krytyka jest wskazana I lubię to bo zawsze jest coś Co można poprawić????????te akurat idą do mnie do pudełka następne będą za jakiś czas muszę wkleić obciążenie I stelarz potem szpachla I pujdzie potem jak po maśle pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No np boleniowe, chodzi mi tu głównie o to że kontur woblera nie jest równy. Tzn wszytko powinno się ładnie schodzić do jednej linii bez żadnych wybrzuszeń na korpusie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Szykuje kolejną serię boleniówek z drobnymi szczegółami i dodatkami jak się wam to widzi ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jest coraz lepiej.Spróbuj zrobić sobie wzornik np.z kartonika (do odrysowania kształtu) , a póżniej postaraj się zrobić 15 takich samych woblerów.Po zrobieniu zobaczysz,co musisz poprawić i do czego przywiązywać największą uwagę.Pamiętaj trening czyni mistrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Coraz ładniej. Cyprys19 dobrze podpowiada wzornik pomoże uzyskać jednakowe kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dziś zrobiłem porzadne wzorniki z kart bankomatowych od 5cm do 10 więc następne partie nie będą się niczym od siebie różnić ale to dopiero po wyjsciu ze szpitala. Co do tych wobków fajnie że nie są identyczny bo mam dla siebie inne przynęty. Pozdrawiam I Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No jest lepiej... Ale ja tutaj Ci powiem, żebyś oczko tylne zrobił troszkę dalej i dupkę woblera zrobił mniejszą i węższą bo wychodzi Ci taka kiełbasa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No jest lepiej... Ale ja tutaj Ci powiem, żebyś oczko tylne zrobił troszkę dalej i dupkę woblera zrobił mniejszą i węższą bo wychodzi Ci taka kiełbasa..Mówisz o tym ostatnim za pewne Co?????????myślę że ta kiełbaska boleniom nie bedzie pszeszkadzac, ale dzieki za uwagę skoryguje to nastepną wystuganą partią???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi