Skocz do zawartości

Woblerki i robaczki ala Druciarz

Damian83

Rekomendowane odpowiedzi

Damian taka rada, wstawiaj zdjęcia do wątku już z gotowymi polakierowanym woblerami tzw "na gotowo". Co prawda nie nabijesz takiej ilości stron ale Twój wątek zyska nieco na wartości ;)

Chciałem tylko pokazac że dzialam ponownie po dłuższej przerwie pozdrawiam
  • Like 1

stopy tez malowałeś ? :P Bardzo przyzwoicie ci wyszło :) . Jeżeli mogę coś podpowiedzieć , chodzi mi o boleniówkę , widać ,że woblerek jest  obły , będzie ciężko wkleić oczka aby nie odstawały na rantach ( jeżeli mówimy o oczkach naklejanych ). Następnym razem wyfrezuj otworki pod oczka, spowoduje to ,że oczka ładnie się osadzą w korpusie i będzie bardzo ładnie wyglądało. Chyba że oczka namalujesz to będzie ok tak jak jest .  Bardzo ładną łuskę zrobiłeś z amelinium :)

• Like 1

Dziekuje bardzo za pochwały oczka namaluje jak radzisz bedzie lepiej, w drodze nowe korpusy już nastrugane, ale będę pracował tylko do 18 od 19stego do szpitala operacja wycinac będą mi raka więc z góry moderatora proszę o nie usuwanie wątku gdyby nie było przez jakiś czas fotek obiecuje nadrobie jak wyjde ze szpitala pozdrawiam wrzystkich

Jest coraz lepiej.

Spróbuj zrobić sobie wzornik np.z kartonika (do odrysowania kształtu) , a póżniej postaraj się zrobić 15 takich samych woblerów.Po zrobieniu zobaczysz,co musisz poprawić i do czego przywiązywać największą uwagę.

Pamiętaj trening czyni mistrzem.

Dziś zrobiłem porzadne wzorniki z kart bankomatowych od 5cm do 10 więc następne partie nie będą się niczym od siebie różnić ale to dopiero po wyjsciu ze szpitala. Co do tych wobków fajnie że nie są identyczny bo mam dla siebie inne przynęty. Pozdrawiam I Dzięki za rady.

No jest lepiej... Ale ja tutaj Ci powiem, żebyś oczko tylne zrobił troszkę dalej i dupkę woblera zrobił mniejszą i węższą bo wychodzi Ci taka kiełbasa..

Mówisz o tym ostatnim za pewne Co?????????myślę że ta kiełbaska boleniom nie bedzie pszeszkadzac, ale dzieki za uwagę skoryguje to nastepną wystuganą partią????????????