Damian83 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Oczywiscie że używam okraglych kleszczykow poprostu czasem mi tak wyjdzie muszę sobie to pocwiczyc jeszcze naturalnie I kilka żeczy jeszcze albo zrobić msszynke do stelarzy na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Więc jak obiecałem kilka wobków kleniowo jaziowe, ale i pewnie inne nie pogardzą ;)jedziemy :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Takie proszę sobie sprawić :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 No to pomału Jadę z tematem wyszło tak ????????????Na początek Mrówa wersja odchudzona jak widać pierwszy zainteresowany jest ???????????? No I taka osa się robi właściwie dwieI jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ja bym obciął paznokcie ha...ha... :D A jeśli chodzi o wobki jest coraz lepiej i pewnie będzie jeszcze lepiej. <_<Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj,a efekty same przyjdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Powtórzę to, co napisałem w innym temacie: Mam propozycję, którą powinieneś rozważyć. Ty i wszyscy inni twórcy prezentujący swoje prace. Otóż o ile przedstawianie surowych korpusów, czy malowania podczas dokładania kolejnych warstw farby jest uzasadnione, to pokazywanie prawie gotowych woblerów, ale bez sterów czy wyczyszczonych drucianych oczek, wygląda niechlujnie. Odbiera przyjemność z podziwiania skończonej pracy. A szkoda, bo w malowanie włożyłeś sporo serca, a prezentując woblerki w tej formie uwagę obserwatora kierujesz na niedoróbki. Tracisz efekt. Przemyśl to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jedno mnie zastanawia z komurki nie da się dodać zdjecia bezpośrednio na jb tylko z kompa a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Oczywiście że się da. Ja korzystam tylko z komórki.Na dole ekranu masz przycisk "Pełna wersja". I masz dokładnie to co na kompie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Prubowałem dodać ale nie wyskakuje folder ze zdjęciami może to wina przegladarki Mozilla? Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie wiem, ja mam Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Prubowałem dodać ale nie wyskakuje folder ze zdjęciami może to wina przegladarki Mozilla?Użyj Tapatalk'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No więc panowie wracam pomału do siebie I zaczynam z takim bzykiem mama I Tata Co sądzicie? Długość 3cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Więc jak obiecałem kilka wobków kleniowo jaziowe, ale i pewnie inne nie pogardzą ;)jedziemy :)ale piszesz jedziemy z robotą czy na rybki?jak cos to opowiedz gdzie na private,nie bedziemy sie tu przecie rozpisywać hejjjj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jest dobrze.Tylko jak lakierujesz, to podcieraj im dupki????, aby taka kropla z lakieru nie wisiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jest dobrze.Tylko jak lakierujesz, to podcieraj im dupki, aby taka kropla z lakieru nie wisiała.To nie lakier.... to mama osa składa jaja A tak poważnie, można podcierać a i można wbić cieniuteńki drucik i wtedy lakier spłynie i nie będzie zacieku. Wystarczy później odciąć niewielką nadlewkę Ładne robale Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jest dobrze.Tylko jak lakierujesz, to podcieraj im dupki????, aby taka kropla z lakieru nie wisiała.Co do tej dupki specjalnie zostawiłem ładnie zakonczone żądło specjalnie nie podcieralem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To nie lakier.... to mama osa składa jaja A tak poważnie, można podcierać a i można wbić cieniuteńki drucik i wtedy lakier spłynie i nie będzie zacieku. Wystarczy później odciąć niewielką nadlewkę Ładne robale Damian To są moje pierwsze osy jestem z nich zadowolony następne będą jeszcze lepsze mam nadzieje, Dzięki kolegom specjalistom od os I robali postanowilem się zainspirować I zrobić też sobie czekam aż specjaliści się wypowiedzą ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 No więc chwile była cisza bo walcze w domu z wysypem owadów I insektów które mnie nawiedziły, takie udało mi się złapać myślę że na klenia będą ???????????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dawno mnie tu nie było horoba nie pozwalała na pracę lecz niedawno skończyłem moje boleniowe wobki a wyszły tak Co sądzicie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W miedzy czasie powstał prezent dla kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Boleniowki fajne, widac ze dopracowales ksztalt korpusu w senie jego symetrycznoc. Postaraj sie jeszcze z odpowiednią wielkoscia i kształtem oczek a będzie naprawdę fajnie. Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dokładnie, oczka stelaży psują efekt... zrób sobie gietarke do stelaży, deseczka parę bolczyków np. Gwoździ bez łepkow i będzie git???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Coraz lepiej Ci to idzie Jak dopracujesz oczka to już będzie znacznie lepiej. Nie poddawaj się a będzie duuży postęp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 No długo znowu mnie nie było Ale nie znaczy że nic nie robię niebawem pokaże moje dzieła.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Więc wkońcu skompletowałem nowy sprzęt I powatało takie Oto coś.Moje pierwsze mikro jigi wchodze w temat bo fajna sprawa I warto dla siebie coś zawsze ukrecić ????????????woblery dalej robie I będę robił pozdrawiam brać serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi