Skocz do zawartości

Woblerki i robaczki ala Druciarz

Damian83

Rekomendowane odpowiedzi

Powtórzę to, co napisałem w innym temacie:

Mam propozycję, którą powinieneś rozważyć. Ty i wszyscy inni twórcy prezentujący swoje prace. Otóż o ile przedstawianie surowych korpusów, czy malowania podczas dokładania kolejnych warstw farby jest uzasadnione, to pokazywanie prawie gotowych woblerów, ale bez sterów czy wyczyszczonych drucianych oczek, wygląda niechlujnie. Odbiera przyjemność z podziwiania skończonej pracy. A szkoda, bo w malowanie włożyłeś sporo serca, a prezentując woblerki w tej formie uwagę obserwatora kierujesz na niedoróbki. Tracisz efekt. Przemyśl to.

B)

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Jest dobrze.

Tylko jak lakierujesz, to podcieraj im dupki, aby taka kropla z lakieru nie wisiała.

To nie lakier.... to mama osa składa  jaja :) A tak poważnie, można podcierać a i można wbić cieniuteńki drucik  i wtedy lakier spłynie i nie będzie zacieku. Wystarczy później odciąć niewielką nadlewkę :) Ładne robale Damian :)

To nie lakier.... to mama osa składa jaja :) A tak poważnie, można podcierać a i można wbić cieniuteńki drucik i wtedy lakier spłynie i nie będzie zacieku. Wystarczy później odciąć niewielką nadlewkę :) Ładne robale Damian :)

To są moje pierwsze osy jestem z nich zadowolony następne będą jeszcze lepsze mam nadzieje, Dzięki kolegom specjalistom od os I robali postanowilem się zainspirować I zrobić też sobie czekam aż specjaliści się wypowiedzą ????????

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...