Damian83 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A więc wieści z Nad wody boleniowe łowią????????????????tak im smakuja moje wobki! Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Witam ponownie kolegów jak mówiłem nie obijałem się i powstały takie ładne 4cm wobki na klenie i nie tylko, efekt oceńcie sami pozdrawiam brać strugaczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 No więc moich prac ciąg dalszy troszkę woblerów Boleniowych w nowych malowaniach i designu pozdrawiam oceńcie sami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Jeszcze zachęcam kolegów troszkę takie maleństwa powstały na klenie robaczki oraz dwa większe SDR dla siebie na testy niebawem kolejna odsłona ale to za jakiś czas pozdrawiam serdecznie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 W temacie boleniówek widać spory postęp porównując z pierwszymi stronami wątku Oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dzięki kolego za pochwały staram się aby każdy następny był ładniejszy ale najwazniejsze żeby pracował jak trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ale żeś się naskrobał ładne wbolerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Progres niesamowity...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Więc ciąg dalszy mikro jigow kolejne próby ocencie Sami pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam ponownie jak się to mówi zacząłem krecić I się rozkręcam kolejne nimfy jigi wyszło całkiem fajnie oceńcie Sami pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Kolejne z mojej ręki coraz lepiej a wyszło tak ???? ???? ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie mogę się powstrzymać I kręcę dalej???????????????? a Oto efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie chciałbym Ciebie zniechęcić, ale już kilka razy Tobie mówiłem abyś nie szedł na ilość, ale raczej na jakość .Podglądnij kolegów i kręć, rozkręcaj, kręć ponownie, aż uzyskasz zadowalający efekt. Skup się na jednym modelu i dojdź do perfekcji, a później zabierz się za następne. ..Powodzenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Spoko to są poczatki ale najwazniejsze że są łowne I to dla mnie ważne do wyglądu dojdę z czasem pozdrawiam serdecznie kolege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 No I w miedzy czasie powstalo troszkę wobków boleniowych niebawem kolejne wobki oraz mikrojigi ale to w swoim czasie pozdrawiam serdecznie kolegów po fachu???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dawno mnie nie było ale nadrobię brak mojej obecności więc zacznę od kolejnych jigów wyszło tak???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 W miedzy czasie powstało troszkę woblerów na pstąga i okonia ale skuszą i inne oraz takie boleniówki trzy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No i kolejne mikrojigi????????????mam nadzieję że widać postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No i postanowiłem coś ukręcić na główkach jigowych pod okonia i pstrąga ale myślę że i sandacze nie pogardzą a wyszło tak na główkach gamakatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) No i najważniejsze koledzy wieści z nad wody woblery bardzo skuteczne łowią, łowią i raz jeszcze łowią niżej kilka zdjęć. Ten maluszek 4cm właśnie powstaje zamiennik tego woblera o smukłym kształcie będzie miał 5cm i bardzo uwielbiają go bolenie I okonie, ale projekt uniwersalny żołnierz zaprezentuję niebawem Proszę, byś zapoznał się z naszymi Zasadami publikacji zdjęć. Zwłaszcza z częścią dotyczącą rozmiaru ryb, które tu zamieszczamy. Reguły dotyczą całego portali, wątków autorskich również. A już zupełnie nie wiem, jakie motywacje są, by wklejać zdjęcia rybek niemiarowych. Łowienie przedszkolaków nie jest chyba powodem do szczególnej dumy Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Widać postępy zarówno w woblerach jak i mikrojigach najważniejsze, że ryby zweryfikowały z pozytywnym skutkiem.Działaj dalej Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Różowo -wiśniowa boleniówka rewelacja. ..będzie kosić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No tak leżały mi korpusy więc postanowiłem coś dla siebie zrobić i wyszły takie boleniowe????????a tu bonus znalazłem foty wobki boleniowe z czerwoną głową bo kolega mowil że tylko z czerwoną głową gryzą????????oraz dwa woblerki sandaczowe też zrobiłem bardzo fajna praca pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Takrze wkońcu ukończone projekt uniwersalny żołnierz tak go nazwałem ze względu że bardzo lubią go bolenie okonie oraz inne gatunki ryb które złowiłem na niego wobler z żywicy długość 5cm smukły i zgrabny wyszło tak. Gdyby ktoś był zainteresowany kilkanaście sztuk na giełdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Damian , robisz fajne wobki, ale proszę Cię uprzejmie ; zajrzyj do słownika i zacznij pisać po polsku, bo to jest żenada polskiej ortografii. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi