Damian83 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 W miedzy czasie postanowiłem zrobić kilka obrotówek z chwostem wyszło tak???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Więc po długich treningach weszłem poziom wyżej i powstały takie osy oraz brazki i inne mikrojigi oceńcie sami pozdrawiam???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Powstały takrze mikrojigi okoniowo - pstragowe oraz mikrojigi na wzdręgi????????????????niebawem kolejne moje prace jigi oraz koguty okoniowe oraz sandaczowe na bierząco można mnie obserwować na https://www.facebook.com/Woblery-I-nie-tylko-Ala-Druciarz-K%C3%B6derHandgemachte-248457629018747/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zakręciłeś się pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Wieści od kolegi z forum z którym się wymieniłem wobkami jak widać łowią cieszy ????????????????mnie to ogromnie, dzięki za zdjęcia kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Tak więc odświeżam temacik dawno mnie tu nie było ale jak mówiłem wiele sie zmieniło imadło stało sie moim drugim ja pochłonęło mnie i po dłuższym czasie dopracowane i łowne koguciki powstają wszystko na porządnych hakach JMC .Woblery tworzę dalej lecz to tylko z odskoku teraz tematem nr 1 u mnie są KOGUTY oraz mikrojigi oraz muchy ,tworze również na własny użytek przynęty powierzchniowe z jednym hakiem na które łowie klenie 40 plus oraz 50 plus pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Damian koniu , zdrowiej bo jakieś woby by mi się przydały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi