Skocz do zawartości

Woblerki i robaczki ala Druciarz

Damian83

Rekomendowane odpowiedzi

Wstawiaj fotki bezpośrednio przez Jerkbait,bo inaczej za jakiś czas wszystko Tobie zniknie.

Fajne oczka,a i z woblerami widać znaczny postęp-tak trzymaj.

Dziękuję za uznanie niebawem wyskoczy atak jerków, ale to za  jakiś czas bo to czasochłonne przynęty będą jeszcze inne oczka jestem w trakcie prac nad nimi.

Jedziemy dalej z amelinium poddstawowy sprzęt jest kupiłem za całe 2€????????

0c8576c56e2fea63med.jpg

Ja robię to tak amelinium kleje na taśme dwustronną potem wygładzam sobie amelinium, odciskam łuske I kleje na wobki szczeguły rysuje potem wiem podwujna robota, ale alum folie mam w domu a dwustronną taśme kupiłem kiedyś w promocji na wyprzedaży więc robię tak bo wrzystko mam pozdrawiam niebawem będą też wobki boleniowe ale z czasem.

6d66e8eed5fe88a5med.jpg

bd0ad7b73bd16533med.jpg

Edytowane przez Damian83

Damian. Ale lubisz sobie utrudniać. Zobacz jakie to proste, takim oto specyfikiem, zrobisz to ładniej, prościej i czyściej dla domu  attachicon.gif tasma alu.jpg :P

zobacz co napisałem mam taśmę na stanie i folię Alu w domu dlatego robię tak a efekt jest taki sam jak z gotowej taśmy samoprzylepnej .Jak skończy się taśma to kupię gotową :D :P :D

Skoro liczą się efekty to tym bardziej powinieneś przerzucić się na taśmę samoprzylepną z rolki ;) jak dla mnie najważniejsze żeby alu było cienkie i jednocześnie wytrzymałe. Właśnie ta "cienkość" pozwala świetnie odwzorowywać szczegóły. Dodatkowo nie trzeba nakładać 20 warstw lakieru żeby zgubić uskok na grzbiecie i brzuchu (granica alu-drewno).

• Like 1

Damianie, również i Ty doczekałeś się i jesteś od dziś pełnoprawnym "Twórcą" ;)

Dziękuję ślicznie jutro wracam do pracy po parodniowym pobycie w szpitalu będę doskonalił pędzel oraz zakupiłem aerograf więc estetyka malowania bedzie na innym poziomie tak myślę. Pozdrawiam I jutro ruszam dalej po powrocie.
  • Like 2