Kuballa44 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Hej.Uzytkuje ktos? Ciekaw jestem opinii o tych tanszych multikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Kumpel ma Caenana. To taka budżetowa wersja Curado 201E7.W sumie jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jak rzutowo z gramatura? Mozesz poprosic kolege o wypowiedz lub napisac jego wrazenia? To niedrogie multiki, kazda opinia jest cenna jeśli ktos nie spi na kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Rzutowo bym tak nie dziabal jak 201. Caenan ma więcej plastiku. Moim zdaniem tak do 40-50g da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Caenan spokojnie daje sobie radę z 6g główką plus gumka 3" więcej niż 20g i smukła guma nie rzucałem ale przy tej gramaturze leci jak z procy. Kupiłem zadbaną używkę, i jestem zadowolony nienaganna praca dobrze spasowany, fajnie leży w ręku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To wlaśnie mój kumpel i jego opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi