Koledzy czym mocujecie łódkę do przyczepki, żeby nie skakała podczas transportu? Kupiłem przyczepkę podłodziową Neptun Navy, w miejscach styku z przyczepką kładę grubą na 15 cm gąbkę, łódź (plastik Texas 270) mocuję linkami na sztywno, zaliczyłem 6 wyjazdów i już 2 razy łatałem dziurę w kilu, ostatnio wstawiłem tam dla wzmocnienia 20 cm kawał blachy 3 mm, ale boję się żeby cały nie wskoczył do środka. Przed wyruszeniem w trasę wszystko sprawdzam i nie widzę opcji, żeby coś się mogło poluzować, ale polskie drogi brutalnie to weryfikują.
Pytanie
Bartek85
Koledzy czym mocujecie łódkę do przyczepki, żeby nie skakała podczas transportu? Kupiłem przyczepkę podłodziową Neptun Navy, w miejscach styku z przyczepką kładę grubą na 15 cm gąbkę, łódź (plastik Texas 270) mocuję linkami na sztywno, zaliczyłem 6 wyjazdów i już 2 razy łatałem dziurę w kilu, ostatnio wstawiłem tam dla wzmocnienia 20 cm kawał blachy 3 mm, ale boję się żeby cały nie wskoczył do środka.
Przed wyruszeniem w trasę wszystko sprawdzam i nie widzę opcji, żeby coś się mogło poluzować, ale polskie drogi brutalnie to weryfikują.
40 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi