PiotrCz Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam.Czy możecie mi podpowiedzieć kto może zrobić kompleksowe czyszczenie lornetki?Została utopiona przez kolegę i niestety po odparowaniu wody jeden okular jest bardzo zamglony.Próbowałem sam ale nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Może na jakiś forum optycznym pomogą? ...i nie czekaj z czyszczeniem /suszeniem bo zaraz ci się rożnej maści fauna i flora rozmnoży w środku i to dopiero będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Jeśli masz kogoś związanego z armią - tam szukaj pomocy . Moja lorneta przez rozmaite koneksje ( często mi nieznane tak do końca ) trafiła do wyspecjalizowanej komórki odpowiedzialnej za stan tego typu sprzętu . Wróciła jak nowa . A miała ponad ćwierć wieku na karku . Koszt - dwa wina półsłodkie dla Pani , która pilotowała temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pan Adam Szymański z Warszawy ze sklepu myśliwskiego Artemix na ul. Wolność- sprawdź w necie kontakt. Jeśli jakaś tania lornetka to spytaj najpierw czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 lornetka radziecka, ale optyka zeiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dzięki za kontakt.Artemix - rozmawiałem telefonicznie, lornetka idzie do przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Artemix super firma bardzo polecam .Tylko ciekawe czy naprawa nie będzie droższa od lornetki.Chyba że ten kolega płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi