fireblood Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam koleg?łw.Czy moze ktos z was ju?ź u?źywał tej plecionki prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tu zerknij: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21270&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 and67w linku kt?łry podajesz są tylko narzekania na typową PP.Mo?źe ktoś się wypowie o nowej - jakiś czas upłynął od wejścia - mo?źe jakieś uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Nie łowiłem ale macałem w sklepie, powiem tak, nie jest wiele lepsza od zwykłej PP, choć napewno będzie ?źywotniejsza i cichsza na pprzelotkach. Powiedzmy ?źe jest bardzo bardzo podobna do sufixa 832. Mniejsze rozmiary do 22mm są naprawdę fajne, grubsze jakby trochę za sztywne, tak jakby ta otulina była poprostu za gruba.. Ale tak jak m?łwie, nie łowiłem tylko macałem, a wnioski to tak z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek B. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam brązową 20 lb, kilka razy byłem z nią na rybach. Sympatyczna , chyba dalej się rzuca ni?ź zwykłymi plecionkami, ale na moje oko dosyć szybko końcowy, u?źywany odcinek traci te super własności i wygląda jak zwykła Power Pro. Ale uog?łlniając - nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi