rocky Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witaj Konrad!Dzięki temu wątkowi dowiedziałem się ,że to od ciebie kupiłem na Allegro ABUska Miło poznać cię na forum choć kotaktowaliśmy się już telefonicznie Z multika jestem jak najbardziej zadowolony choć wstyd się przyznać,że na razie leży w pudełku nieochrzczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ciesze się, że jesteś zadowolony Mój też na razie głównie leżakuje, ale już próbowałem z niego rzucać - całkiem niezła zabawa. Mam nadzieje, że będzie długo służył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Na pewno będzie długo służył! Jego poprzednik juz wydaje czasami przy wyrzucie dziwne dźwięki,ale nadal dobrze służy i nie zawodzi przy forsownych holach metróweczek Po prostu dobre są te maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jego poprzednik juz wydaje czasami przy wyrzucie dziwne dźwięki Czyściłeś? Mój też kiedyś wydawał ale okazało się, że był strasznie brudny na łożyskach Po dobrej konserwacji chodził lepiej niż na początku. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Oj czyściłem ,oliwiłem smarowałem,na jakis czas pomaga.Maszynka już wysłużona i dostaje luzów.Dodam tylko że dostałem go od Pepe parę lat temu jako używany,więc domyślasz się Remku że żywot miał ten multik pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Panowie, nie znam szczgółów historycznych tego Abu ale chciałbym przypomnieć, że istnieje coś takiego jak żywot techniczny i śmierć techniczna. Nawet przez ciągłe smarowanie i czyszczenie nie da się pewnych procesów odwrócić. Gdyby nie taka kolej rzeczy to fabryki multiplikatorów trzeba by było zamknąć.rocky@ kup sobie po prostu nowy kołowrotek i tyle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 @ThymallusSpójrz pięć postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 ewidentnie ktos zostawił sobie rapale ze środka w domu a powkładał Chińskie "odpowiedniki"pudełko i ulotka oryginalne a zawartość juz nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Dobry zapłon, odgrzebałeś temat po 17 latach, nadrabiasz zaległości w forum na urlopie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Bądźmy szczerzyZłota łopata się należy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Lepiej zeby wygrzebal i kontynuowal w watku, niz zakladal nowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wtedy byłby złoty kultywator ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ciekawe jak się temat zakończył Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 8 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jak już został wątek odkopany, to odpiszę. Sprzedawca z allegro zachował się w porządku i zwrócił pieniądze za podróbki. Odkopanie wątku nieco mnie zaskoczyło :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jak już został wątek odkopany, to odpiszę. Sprzedawca z allegro zachował się w porządku i zwrócił pieniądze za podróbki. Odkopanie wątku nieco mnie zaskoczyło :-)Fajnie, ze po 17 latach nadal jesteś aktywny na forum ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 8 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi