Gruzin Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Czy ktoś z szanownych Kolegów & Koleżanek posiada w schemat ww kołowrotka w wersji elektornicznej i mógłby się podzielić? Zabieram się za serwis, a kupiłem używkę bez papierów... Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Cześć, Radek napisz do Jacka_Danielsa on sprzedaje Iron Claw Vertica NX to wg mnie jest ten sam kołowrotek. Jeśli nie sprzedał pewnie podeśle skan schematu. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Dzięki za podpowiedź, popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cześć,Mam dwa takie w wersji 20, mogę poszukać schematu i wysłać Ci listem - nie mam jak zeskanować. Jak chcesz to daj znać, wysłać będę mógł w przyszłym tygodniu.PzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Hej, dzięki za dobre chęci.Dostałem już skan od kolegi aTomka (pozdrawiam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi