Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tak pracuje poczta! Wiec jak przyjdzie cos w paczce uszkodzone, to sie nie dziwcie http://www.youtube.com/watch?v=uRFcbWdn360&feature=chann el PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 E ale to jakas amerykanska-----na naszej pewnie pelna kulturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Czasem może przyjść uszczuplone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja niedawno znalazłem w skrzynce listy z 2009 r, tak że na PP nie dam nic złego powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shared Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 @martekU nas faktycznie pełna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 a ja mam pocztę 8 pięter pod sobą, od 14 lat widzę rozładunek/załadunek paczek i listów przynajmniej kilka razy w tygodniu, zawsze kultura załadunku/rozładunku jest moim zdaniem na poziomie 100% zadowalającym, nie pozostawiającym nic do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Kurczę, aż się boję o los mojej wędki. Właśnie wysłałem do przeróbki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Najmocniejsze mi znane tuby w ktorych mozna wysylac wedki to... rury na ktorych jest nawinieta wykladzina w sklepach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Najmocniejsze mi znane tuby w ktorych mozna wysylac wedki to... rury na ktorych jest nawinieta wykladzina w sklepach! sa dobre... dopoki ich ktos nie namoczy wtedy ... lamia sie w oczach niemal pod wlasnym ciezarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://www.smog.pl/wideo/49930/prezenty_swiateczne_tak_do_wa s_jechaly/ Tak się bawi, tak się bawi D H L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi